15. april 2021
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: Katarina Sundelin/Katarina Sundelin / PhotoAlto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Hvordan er kvaliteten af Albertslunds drikkevand her og nu?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Hvordan er kvaliteten af Albertslunds drikkevand her og nu?
Debat Albertslund Posten - 05. april 2021 kl. 06:11
Af Stephan Jensen, Kløverens kvt. 3a

Vivi Nør Jacobsen fra SF skriver her i avisen, uge 13, at vi bør bakke op om Dansk Naturfredningsforenings drikkevandskampagne og dermed bidrage til at minimere eller helt forhindre yderligere forurening af vores grundvand i fremtiden. Selvfølgelig skal vi det. Vivi Nør Jacobsen refererer til en undersøgelse, der viser at der er problemer med blandt andet sprøjtegift i det danske grundvand. Ligeledes skriver Vivi Nør Jacobsen at vi i Albertslund kæmper mod fortidens synder. Det lyder greelt.

arrow Læs også: DEBAT: Beskyt vores drikkevand

Derfor vil det være interessant at kende status quo. Hvordan er kvaliteten af det vand der kommer ud af borgernes vandhaner i Albertslund her og nu?
Er der lavet nogle større undersøgelser/screeninger, hvor man kigger bredt efter mange forskellige giftige og sundhedsskadelige stoffer i Albertslunds drikkevand, inden for de seneste par år?
Hvis ja, kan vi borgere så få lov til at se disse undersøgelser?
For en del år siden blev der udført en undersøgelse af Albertslunds drikkevandskvalitet. Albertslund kommune ville efterfølgende ikke offentliggøre undersøgelsesrapporten for os borgere der dog havde betalt den. Var der noget vi ikke måtte se? Er drikkevandet her i Albertslund forurenet?
Hvis ja, af hvad og hvor meget?

Hvis vi skal forholde os til problemet og blive en del af løsningen og ikke ende med tomme formålserklæringer op mod kommunevalget, så skal vi stå på et fundament af fakta. Giv os fakta.


KONTAKT OS

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?