23. september 2021
Arkivfoto
Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Gør kommunalvalget til et klimavalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Gør kommunalvalget til et klimavalg
Debat Albertslund Posten - 10. september 2021 kl. 06:03
Af Bedsteforældrenes Klima Aktion i Albertslund. Annebett Koch, Alex Larsen og Ebbe Rand Jørgensen

Kom og vær med til opstart af klima-, natur- og miljønetværk!

Bedsteforældrenes Klimaktion (BKA) i Albertslund inviterer til et møde om opstart af et klima-, natur- og miljønetværk. Vi er en ikke-partipolitisk gruppe, der ønsker at arbejde for at forebygge klima-, biodiversitets-, miljø- og naturkriserne. Vi vil gerne videregive en verden, som vores børne- og oldebørn kan leve og trives i. Derfor er målet at nå et ressourceforbrug, som svarer til det, der er bæredygtigt uden at drive rovdrift på natur og mennesker.

Hvis det skal lykkes, skal mange mennesker trække på samme hammel. Derfor har vi en ide om at samle kræfterne om et " klima-, natur- og miljønetværk" her i Albertslund. Altså kombinere vore forskellige selvstændige aktiviteter til noget, vi måske kan samles om i enighed og på den måde handle med større gennemslagskraft.

Vi har ikke nogen færdig formel til, hvordan eller hvilke initiativer det kunne handle om. Vi fremsætter her et forslag til at lave en fælles kampagne i efteråret -21 for et Albertslund, der bidrager til den grønne omstilling. Det passer fint med, at der skal være kommune- og regionsvalg, som også kommer til at have klima som et tema. Vores fælles bidrag skal naturligvis favne bredt og være på tværs af valgets partier.

Vi er naturligvis helt åbne for andre idéer og forslag. Hvis der er positiv respons, vil vi invitere til et stort fællesmøde 29. september kl. 19.30 i Sundhedshusets cafe. Hvis I vil være med, så skrive til alexlarsen18@gmail.com.

Desuden har du allerede den 25. september mulighed for at være aktiv: Kom til stor Landsdemonstration for KLIMA og NATUR lørdag den 25. september kl. 13.

Bedsteforældrene har fælles afgang fra Albertslund station med toget 12.16.


KONTAKT OS

Stemmer du til kommunalvalget i år?