13. april 2021
Tina B. Nielsen. Arkivfoto
Tina B. Nielsen. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Det var AMC, men hvad bliver det næste?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Det var AMC, men hvad bliver det næste?
Debat Albertslund Posten - 24. februar 2021 kl. 06:27
Af Tina B. Nielsen. Kommunalbestyrelsesmedlem Dansk Folkeparti

AMC har med rette fyldt meget i den politiske debat de sidste par uger, men det stopper ikke her, idet AMC først lukker i november - et par uger før kommunalvalget.

arrow Læs også: DEBAT: Lukker AMC af hensyn til de unge og naturen?

Den direkte årsag til lukningen er det nye byggeri Hyldager Bakker, som bliver opført for at få nye skattebetalende borgere til byen med den dårlige økonomi. Det formål finder jeg helt OK, men burde aldrig være blevet på bekostning af et helt igennem fantastisk tilbud som AMC. Derfor har Dansk Folkeparti stået fast igennem hele forløbet og har forlangt at AMC skulle forblive på nuværende placering.

Lukningen af AMC giver endnu et alvorligt rids i lakken på Albertslunds ry som en god børnekommune. Det var faktisk dette gode ry, der gjorde, at jeg sammen med min familie flyttede til Albertslund i 2004, men efter at have boet her i snart 17 år, må jeg konstatere at det er så som så med den gode børnekommune. Senest har vi måttet lukke 2 institutioner for børn på grund af efterladende bygningsvedligeholdelse. Jeg finder, at det er på tide, at vi igen tager børnene og de unge alvorligt i Albertslund.

Måske forventer man, at de nye boliger skal bebos af enlige eller par uden børn, for det bliver da svært at tiltrække børnefamilier, hvis vi fortsætter på denne måde. Denne gang var det AMC, der røg. Det næste bliver måske Ridecentret eller noget andet, som børnene elsker?

arrow DEBAT: Nej, I har ingen løsning Tina Graugaard!
23. februar 2021 kl. 05:22 Opdateret: kl. 08:27
arrow DEBAT: Ny klub fremfor en ulovlig løsning
22. februar 2021 kl. 05:49 Opdateret: kl. 09:51
arrow DEBAT: Der vaskes hænder i sagen om AMC
18. februar 2021 kl. 10:09 Opdateret: kl. 09:36

KONTAKT OS

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?