28. februar 2021
Tina Messaoudi og Leif Pedersen. Arkivfoto
Tina Messaoudi og Leif Pedersen. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Det uacceptable svigt af handicapområdet må stoppe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Det uacceptable svigt af handicapområdet må stoppe
Debat Albertslund Posten - 20. januar 2021 kl. 05:54
Af Leif Pedersen medlem af Social og Sundhedsudvalget (SF), Tina Messaoudi kandidat til KV2021 (SF)

En ny landsdækkende undersøgelse fra Danske Handicap Organisationer giver igen et billede af, at den er helt gal pa handicapområdet. Knap halvdelen af de adspurgte i undersøgelsen fortæller, at de selv ma købe sig til dele af den hjælp, de har brug for, at de ikke føler sig lyttet til af kommunen, og at de har fået dårligere livskvalitet som følge af den forringede kvalitet i hjælpen.

Det kan vi ikke sidde overhørig. Samfundet kan ikke være bekendt at svigte de mennesker, der har allermest brug for hjælp. Også i vores kommune skal borgere med et handicap have den hjælp, de har brug for og ret til.

For os i SF er pejlemærket faglighed.

På den baggrund vil SF's i kommunalbestyrelsen, bede om en vurdering af Albertslunds indsatser med udgangspunkt i den nye rapport, således at kommunalbestyrelsen i får et kvalificeret grundlag at diskutere eventuelle ændringer pa.

Problemet vil også blive adresseret pa Christiansborg. Derfor er vi glade for at SF's handicapordfører, Charlotte Broman Mølbæk, har indkaldt ministeren i samråd pa baggrund af rapporten og at hun samtidig vil bede ministeren indkalde til forhandlinger om, at styrke handicapområdet. Det er virkelig tiltrængt.


KONTAKT OS

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?