23. september 2021
Tina B. Nielsen. Arkivfoto
Tina B. Nielsen. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Derfor har DF forladt AMC-arbejdsgruppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Derfor har DF forladt AMC-arbejdsgruppen
Debat Albertslund Posten - 06. september 2021 kl. 10:43
Af Tina B. Nielsen, Dansk Folkeparti

debat Dansk Folkeparti har som det eneste parti sagt fra start, at Borgmestrens plan var at lukke AMC og vi har aldrig troet på, der var et ønske om at AMC skulle fortsætte i en ny form.

Det så vi også i kommunalbestyrelsen, da Borgmesteren få minutter før mødets start, havde indgået aftale med Venstre og Radikale om lukning af AMC til november 2021.

Siden blev der lavet en arbejdsgruppe.

Hos Dansk Folkeparti forsøgte vi alt, for at finde en løsning for AMC, men det blev hurtigt tydeligt, at Socialdemokraterne ville noget helt andet og havde støtte hertil, med sit flertal hos Venstre og de Radikale.

Vi har brugt en del aftener på møder i arbejdsgruppen, for at finde en løsning, men det blev mere og mere tydeligt, at vi kom længere og længere væk fra det som Borgmesteren havde sat AMC i udsigt.

Ingen tvivl om børnene og de unge vil have olie på hænderne, de ikke brænder for eksempelvis kreative værksteder eller smykkeværksteder.

Vi har spurgt specifik til andre placeringer til baner også udenfor byen, men det kunne ikke lade sig gøre.

Dansk Folkeparti deltog i arbejdsgruppen ud fra den holdning, at de unge skulle fortsætte med motorsport og baner og det har vi virkeligt kæmpet for, men planerne er anderledes og så ser vi ingen gruppe til at fortsætte i arbejdsgruppen, hvor dagsorden er at svigte børnene og de unge hos AMC.

Derfor har DF forladt arbejdsgruppen.

Tak til Konservative og SF for arbejdet i arbejdsgruppen.


KONTAKT OS

Synes du, at kommunen er der for dig?