20. september 2021
Stoppestederne på den nordligste del af Herstedvestervej kan tænkes at komme i brug senere, oplyser man i Albertslund Kommune. Arkivfoto: Kirsten List
Stoppestederne på den nordligste del af Herstedvestervej kan tænkes at komme i brug senere, oplyser man i Albertslund Kommune. Arkivfoto: Kirsten List
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Derfor bevares stoppestederne på Herstedvestervej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Derfor bevares stoppestederne på Herstedvestervej
Debat Albertslund Posten - 27. juli 2021 kl. 07:06
Af Trine Engel, Miljø og Teknik, Albertslund Kommune

Kære Kirsten List,
Tak for dit debatindlæg om Herstedvestervej af 21. juli.

arrow Læs også: DEBAT: Støj og manglende busforbindelse

Først og fremmest beklager vi selvfølgelig de støjgener, som renoveringsprojekterne medfører. Vi forstår godt, at det må frustrerende for dig og dine naboer - men det er desværre uundgåeligt.

I forbindelse med renoveringen af Herstedvestervej er der ganske rigtig etableret nogle nye busstoppesteder. Derudover har forvaltningen valgt at bevare nogle af de gamle ubenyttede busstoppesteder. Årsagen til det er, at Albertslund Kommune løbende er i dialog med Movia om ruter og stoppesteder i kommunen. Ruterne og antallet af stoppesteder justeres årligt som følge af udviklingen i byen, så de afspejler antallet af kunder og deres kollektive behov.

Vi har valgt at bevare nogle af de ældre, ubenyttede busstoppesteder, da vi har en forventning om, at stoppestedet i fremtiden skal indgå i en af kommunens busruter. Som du selv nævner, medfører etablering af nye seniorboliger en ændring i kundegrundlaget, og det vil blive taget med i betragtningen, når forvaltningen i fremtiden skal drøfte ruter og stoppesteder med Movia.

Slutteligt vil vi sige tak for, at du har gjort os opmærksom på, at de ubenyttede busstoppesteder har fået opsat et gult busskilt, for dette er en fejl. Forvaltningen vil sørge for, at disse fejlplacerede skilte vil blive fjernet i løbet af august måned, så de ikke giver borgerne indtryk af, at det er et aktivt busstoppested.

arrow DEBAT: Gener i landsby i forbindelse nybyggeri
01. juli 2021 kl. 13:00 Opdateret: kl. 09:20

KONTAKT OS

Synes du, at kommunen er der for dig?