24. oktober 2020
Diana Vang. Arkivfoto
Diana Vang. Arkivfoto
Foto: Katarina Sundelin/Katarina Sundelin / PhotoAlto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: De gode idéer skal blomstre og blive til flere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: De gode idéer skal blomstre og blive til flere
Debat Albertslund Posten - 18. september 2020 kl. 05:56
Af Dorthe Ermark og Diana Vang, Borgergruppen

De sidste måneder har vi og mange andre, brugt tid på at være en del af løsningen i forhold til trygheden i kanalgade (og Albertslund generelt). Vi er en del borgere som virkelig er glade for vores by, og så er der engagerende medarbejdere fra mange instanser i kommunen.

Som altid må vi dog konstatere at forandring kan koste penge, og det vil det også gøre, hvis det skal være langtidsbæredygtige tiltag, vi skal få sat i gang i byen. Ideerne er mange, og der bliver gjort en masse allerede nu.

Vi håber at alt det gode der er sat i gang, kan blomstre og blive endnu bedre, med flere mennesker, mere viden og til sidst, en økonomi der viser at vi vil en forandring som gør Albertslund endnu bedre. Vi oplever at der politisk er velvilje og håber dette bliver indtænkt i budgetforhandlingerne. Både beskæftigelse, social, og skoleudvalgene er medspillere som kan tænkes at være en relevant part i projektet.

Uanset hvordan dette borgerinitiativ/borgergruppe kommer til at ende ud, så ved vi at der er mange som arbejder hårdt for det.

Forandring er svær, men vores helt egen Albertslund løsning, den finder vi, sammen.

Borgergruppen vil meget gerne have endnu flere borgere med, så tøv endelig ikke hvis du har løsninger eller tanker du gerne vil have med, så er der også plads til dig. Covid-19 gør dog, at det er vigtigt, at vi ved, hvor mange der kommer.


KONTAKT OS

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?