6. juni 2020
Den kendte frontbeklædning pilles af et Galgebakkehus. Foto: Benny Klausen
Den kendte frontbeklædning pilles af et Galgebakkehus. Foto: Benny Klausen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Bo-Vest og det forkrampede forsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Bo-Vest og det forkrampede forsøg
Opdateret 18. maj 2020 kl. 17:31
Debat Albertslund Posten - 15. maj 2020 kl. 05:00
Af Benny Klausen, Galgebakken Vester 8-3
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Galgebakkens nye "prøvehuse"' er Bo-Vest seneste forsøg på at skjule at man ikke magter opgaven med at renovere vores boliger.

Bo-Vest har, helt fra begyndelsen i 2013, lavet en afgørende fejl ved kun at lytte til de valgte rådgiveres besynderlige påstand, om det umulige i at renovere i krybekælderen.

Den fejl er, på ulykkelig vis, blevet styrende for Galgebakkens renovering.

I stedet for at rette den åbenlyse forkerte konstruktion i vores gulve, ved at isolere loftet i kælderen, forsøger Bo-Vest krampagtigt at opfinde nye metoder til at bekæmpe skimmel både i boligen og i kælderen.

De nye tage og facader i Galgebakken skal kompensere for at Bo-Vest ikke vil isolere loftet i krybekælderene. Kældrene skal i stedet ændres fra kold til varm, fra en uopvarmede til opvarmet kælder.

Opvarmning af kælderen skal ske ved at vores boliger får nyt gulv med gulvvarme, hvor der ikke isoleres ned mod kælderen.

Det bliver dyrt!
Bo-Vest har også den utrolige frækhed at påstå at det ikke er rentabelt at arbejde i kælderen.

Først vil Bo-Vest bruge 1500 millioner kroner på at isolere Galgebakkens tage, facader og sokler ekstra meget. Det betyder en huslejestigning på 17%, og desuden betyder det en kæmpe varmeregning til opvarmning af en kælder med jordgulv, og påstår derefter at det ikke er rentabelt at gå i kælderen og lave det nødvendige arbejde.

Det er virkeligt langt ude.
Galgebakken kan, med rette, spørge hvor den bedste rentabilitet ligger.

I kælderen eller på taget?
Albertslund kommune har bedømt opvarmningen af kælderen som et forsøg, som ikke stemmer overens kommunens energipolitik, så nu er det op til os beboere, om vi skal finde et bedre og klogere boligselskab til at færdiggøre renoveringen af Galgebakken.


KONTAKT OS

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?