16. januar 2021
Nils Jul Gjerlev. Arkivfoto
Nils Jul Gjerlev. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Albertslund Vest uden indflydelse i ny borgersamling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Albertslund Vest uden indflydelse i ny borgersamling
Debat Albertslund Posten - 10. august 2020 kl. 09:19
Af Nils Jul Gjerlev, Randager 8. Medlem af kommunalbestyrelsen for Det Konservative Folkeparti

debat Det er desværre fakta efter det nu er kommet frem, at "We Do Democracy", som Albertslund Kommune har hyret til at udvælge og drive kommunens første borgersamling, har sammensat denne således, at kun 1 af 36 deltagere bor vest for Herstedvestervej. Som om det ikke var galt nok, kan det ligeledes konstateres, at vedkomne bor i en almennyttig lejebolig. Et segment, der i forvejen er så rigt repræsenteret i borgersamlingen.

Det er ganske uklart, hvorfor der ikke blev plads til nogle af de borgere, som bor i ejerbolig i en af de 3 store grundejerforeninger i Albertslund Vest såvel som borgere fra Herstedvester Landsby. Tror man virkelig ikke disse borgere har noget at bidrage med, når man skal drøfte fremtidens Albertslund eller er man bare ikke interesseret i at høre deres stemme, fordi den måske taler imod den socialistiske tankegang, som har været styrende siden kommunens dannelse?

Borgersamlingen har fået til opgave at komme med bud på, hvordan fremtidens Albertslund skal se ud, når vi tænker byens udvikling og op til 10.000 ny borgere og herunder komme med bud på, hvad der skal til for at bevare og skabe nye stærke fællesskaber.

Det siger sig selv, at hvis borgersamlingen skal munde ud i svar og idéer til kommunalbestyrelsen, som har validitet og som det forventes at kommunalbestyrelsen skal bakke op om, vil det kræve, at sammensætningen ændres. Alt andet vil være spild af kommunens penge og borgernes tid.


KONTAKT OS

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?