6. august 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Albertslund Kommune vil chikanere Glostrup-borgere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Albertslund Kommune vil chikanere Glostrup-borgere
Debat Albertslund Posten - 15. juni 2021 kl. 13:05
Af Vøgg Parsig, Malervangen 24, Glostrup:

l forbindelse med en større omlægning af industriområde til beboelse, tager Albertslund Kommune nogle tiltag, som går ud over Glostrup-borgere. Indsigelser synes ikke taget seriøst.

De første projekter drejer sig om et område der ligger op mod kommunegrænsen mellem Albertslund (Smedeland 8-Malervangen) og Glostrup, hvor Glostrupborgere bor på Malervangens østligste side. (Kommunegrænsen går i villa-hækken)

Høj bebyggelse ud mod villahaver (Støjgener og mindre privatliv).

I nord enden af Malervangens vestlige side vil Albertslund bygge en 5 etagers ejendom ud mod villahaverne på den anden side af vejen. Påtænkt som et støjværn ud mod Ndr Ringvej og den kommende letbane. Dette for at skåne det bagvedliggende kommende beboelsesområde i Albertslund. Glostrups borgere kommer hermed på den forkerte side af "støjmuren" og foruden tiltagende støj, fratages man privatliv i haverne ved etageejendommen.

Omlægning af trafik, så Glostrup borgere ikke får direkte adgang til egen kommune.

Man planlægger samtidig at opføre et P-hus med adgang fra Malervangen.

Albertslund kommune (der ejer Malervangen) vil forbyde venstresving for enden af vejen, ud på Gl. Landevej mod Ndr. Ringvej på grund af trafikken, og derved afskæres Malervangens beboere adgang til Ndr.Ringvej og direkte tilgang til egen kommune (Institutioner, Center, Station). Man skal ud på en omvej gennem Albertslund.

Trafikken på Gl. Landevej reguleres i dag ved trafiklys, i begge ender, som derved danner "luftlommer" for udkørsel fra Malervangen i begge retninger.

I øvrigt benyttes Malervangen af Glostrup kommune som servicevej for villaejerne (Renovation, storskrald m.v.) endvidere pakkepost/ post.

Der har været rejst indsigelser over for Albertslund kommune for begge forhold, og orientering til Glostrup kommune. Vi kan ikke se at vore indsigelser er registreret/tilgodeset..

Man har været indkaldt til generelt orienteringsmøde med mulighed for indsigelser, hvor flere beboere var tilmeldt, men det blev aflyst på grund af Corona. En digitalt møde blev afviklet, hvor en beboer deltog. Han fik ikke mulighed for at gøre indsigelse.

Vi får oplyst at lokalplanen behandles i Albertslund Kommunalbestyrelse den 24. juni 2021.

Vi er bange for om vore indsigelser ikke høres i disse planer, jfr. seneste svar fra Byudviklings sekretariatet , der henviser til tidligere for mig at se: "ubehandlede" svar.


KONTAKT OS

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?