24. november 2020
Præsident Macron har med sine holdninger virkelig formået at sætte en finger på problemerne mellem en vestlig sekulær holdning og en islamisk dagsorden, skriver Hans Chr. Petersen. På billedet ses Emmanuel Macron ved en ceremoni for den dræbte lærer Samuel Paty.   	                                                       Foto: François Mori/Scanpix
Præsident Macron har med sine holdninger virkelig formået at sætte en finger på problemerne mellem en vestlig sekulær holdning og en islamisk dagsorden, skriver Hans Chr. Petersen. På billedet ses Emmanuel Macron ved en ceremoni for den dræbte lærer Samuel Paty. Foto: François Mori/Scanpix
Foto: Ane Nordentoft/François Mori/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ytringsfriheden øverst på dagsordenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ytringsfriheden øverst på dagsordenen
Debat - 29. oktober 2020 kl. 14:17

EU & Tyrkiet

Af Hans Chr. Petersen

Skovhastrupvej 29, Hvalsø

Den franske præsident Macron har virkelig sat ytringsfriheden i vores vestlige verden øverst på dagsordenen, efter at en fransk skolelærer blev myrdet af ekstreme islamiske kredse. Reaktionerne mod Macrons udtalelser har bragt det islamiske samfund i røre, og den tyrkiske præsident Erdogan vil boykotte franske varer i Tyrkiet.

Nu håber jeg, at EU en enkelt gang kan stå sammen og forbyde al trafik med Tyrkish Airlines i hele Europa, hvilket vil give Tyrkiet så store problemer, at den voldsomt udfarende Erdogan må begynde at fatte, at han er gået langt over stregen ved at starte en boykot af franske produkter.

Hvis vi andre europæere ikke fatter denne alvorlige kamp mellem islam og den frie vestlige sekulære dagsorden, så har vi alle noget voldsomt at se frem til, nemlig en religionskrig, hvor vores vestlige samfund står for fald.

Præsident Macron har med sine holdninger virkelig formået at sætte en finger på problemerne mellem en vestlig sekulær holdning, hvor vi ikke blander religion og politik, og så en islamisk dagsorden , som dræber folk med andre meninger.

Senest har vi set protester fra den pakistanske præsident og fra Bangladesh, hvor horderne myldrer frem og protesterer mod vores vestlige levevis. Hvornår går det op for EU, at vi må forsvare vores hårdt tilkæmpede vestlige levevis og ikke ligge under for nogle århundrede år gamle skrifter fra en gud, som ikke bryder sig om vores levevis?

Forbyd Turkish Airlines i hele Europa. Det er det eneste sprog, som Erdogan forstår.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?