20. september 2021
Ishøj er den kommune i landet, der har den laveste vaccinationstilslutning, men mandag kan man blive vaccineret i kommunens store vaccinationscenter uden tidsbestilling. (Arkivfoto)
Ishøj er den kommune i landet, der har den laveste vaccinationstilslutning, men mandag kan man blive vaccineret i kommunens store vaccinationscenter uden tidsbestilling. (Arkivfoto)
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vaccinedebat: Vi mangler hele sandheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vaccinedebat: Vi mangler hele sandheden
Debat - 18. august 2021 kl. 10:36
Af Rigge Nørmark, byrådsmedlem (uden for parti), Greve Kommune

Debatten om Covid-19 vaccinerne er aldrig kommet rigtigt op til overfladen, da alle, der ikke mener helt det samme som Sundhedsstyrelsen, Seruminstituttet og regeringen, bliver tiet ihjel og slettet fra sociale medier. Selv vores fremmeste vaccineforsker, professor Christine Stabell Benn fra SDU, har været slettet fra LinkedIn - hun fik dog lov at komme tilbage. Men hvis man ellers er aktiv i at berette om den anden side af fortællingen om Covid-19, bagsiden af dens »vacciner«, og du formaster dig til at dele hendes indlæg, kan du komme i Facebook-karantæne, hvilket lige er sket for en læge, jeg kender.

Fra de to statsbetalte tv- stationer hører man kun »papegøjer«, der gentager hvad Søren Brostrøm, Henrik Ullum, Allan Randrup og Magnus Heunicke, har »spået«, og som ikke har holdt stik. Hvor er de kritiske journalister? Nyligt så jeg det tyske Bilds chefredaktør give det tyske folk en undskyldning for bladets ensidighed. Men hvad sker i Danmark?

Demonstrationer mod restriktionerne i Danmark er enten tiet ihjel eller underdrevet i en grad, som er det gamle Sovjet værdigt, og kæmpe demonstrationer i udlandet er ligeledes forbigået i tavshed. Lige pt. plæderer regeringen og Søren Brostrøm for, at børn og unge skal vaccineres - også helt små børn, forventer han, skal vaccineres her til efteråret, men lad os lige få en ting helt på plads:

Det er en eksperimentel »vaccine«, som slet ikke er en vaccine i traditionel forstand. Det, vi kender som vacciner, er, hvor man får en snert af sygdommen ved svækkede vira med en indsprøjtning, hvorved vores immunsystem bekæmper vira og derefter kan genkende dem, hvis vi skulle møde dem igen. Men sådan er det ikke med MRNA-»vaccinerne«. Der er ingen coronavirus. Til gengæld sender MRNA besked til kroppens celler om at producere spikeprotein, som dernæst udsættes for angreb fra vores eget immunsystem, der er svækket af »vaccinen«. Det kan i min optik kun blive skidt med en immunsystemkamp i din krop, hvem sagde autoimmun sygdom?

Christine Stabell Benn skriver, at der er tale om helt nye vacciner, som ikke har været testet grundigt. De er kun nødgodkendt til brug i en nødsituation, og det kan man næppe kalde situationen pt.

I testen af 12-15-årige viste der sig en tre gange højere risiko for alvorlige bivirkninger, og derudover kender vi intet til langtidsvirkningerne - heller ikke for voksne.

Men børn bliver ikke syge af Covid-19, og det er hen i vejret at risikere, at vi, forældre og samfund, påfører børnene en irreversibel sygdom, for vi kan ikke gøre det ugjort eller helbrede dem. For børn er det langt bedre at få den langt stærkere og langtidsholdbare naturlige immunitet.

Vi skal ikke risikere bare et enkelt barn bliver skadet for at »redde« os gamle fra at få Covid-19 - ikke ét!

Der er mange andre tåbeligheder i dette coronacirkus. Tænk på, hvor mange sygehuse vi kunne have bygget, hvor meget personale der kunne være - måske kunne de også få lidt mere i løn. Milliarderne er fosset ud af statskassen i et tempo, vi ikke har set før, og pengene er lånt i udlandet. Hvem skal betale dem tilbage? Det skal du, hvis du er ung, og dine børn.

Lad debatten blive åben, lad os få alle informationer - også dem, der ikke er velsete. Det drejer sig om de unges og børnenes fremtid.

Synes du, at kommunen er der for dig?