25. september 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Råd til fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Råd til fremtiden
Debat - 03. juni 2019 kl. 08:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Anders Samuelsen Partileder (LA)

I Liberal Alliance ønsker vi et Danmark med råd til fremtiden og mere frihed til den enkelte. Det kræver vækst og velstand. For uden vækst og velstand kan vi også vinke farvel til vores velfærd, som vi kender den. Og mens de andre lover og lover uden at have en klar plan for finansieringen, har vi fremlagt en 2030-plan, der giver mere vækst og større råderum til danskerne.

Ingen skal betale skat af de første 7000 kr., de tjener. Registreringsafgiften skal væk, så alle har råd til at købe en sikker bil. Selskabsskatten skal ned, så Danmark som lille land bliver attraktivt for virksomheder. Topskatten skal væk, så det bedre kan betale sig at gøre lidt mere. Der skal investeres massivt i forskning, så vi finder de rigtige teknologiske løsninger på klimakrisen. De studerende skal have mere albuerum til at planlægge deres studie, som det passer dem bedst.

Vi vil gøre den offentlige sektor lidt mindre og bruge pengene bedre dér. Og så skal der ryddes op i noget af alt det, som dine og mine penge i dag bruges på.

I vores plan passer pengene nu og for fremtiden.

Har debatten om sexisme taget overhånd?