14. april 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Genåbningen er en parodi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genåbningen er en parodi
Debat - 01. marts 2021 kl. 10:56

Magtfuldkommenhed

Af Lennart Hartmann Nielsen, folketingskandidat (V), Taastrup Kredsen

Så kom den længe ventede genåbning - eller gjorde den?

Regeringen og dens støttepartier har endnu en gang kørt enegang og udført magtfuldkommenhed i et for folkestyret usundt omfang. Man indleder forhandlinger om genåbning på skrømt, da man reelt ikke har et ønske om at forhandle.

Denne enegang skriger til himlen af mærkelige og inkonsistente beslutninger. Genåbningen af detailhandlen og skolerne er jo decideret en parodi og virker som et udfald af et tilfældigt terningekast.

Hvor er fornuften blevet af? Man kan åbne efterskoler i Vest- og Nordjylland, men ikke andre steder i landet. Hvilke overvejelser der er lagt til grund, er skjult i tåger. Efterskoler m.m. burde kunne åbne over hele landet. givet de samme testkrav, som gælder for de vest- og nordjyske skoler.

Åbning skriger til himlen
Åbningen af detailhandlen skriger også til himlen. Hvori består det rimelige i, at større forretninger med mere end 5000m2 kan åbne med et krav om 250 m2 pr kunde, mens den lille erhvervsdrivende har et langt lavere m2-krav til deres kunder? En butik på 5000m2 må således kun have 20 kunder, mens en butik på 2000 m2 må have 100 kunder. Man skulle jo mene, at der var mere plads til flere folk i en større butik. Det er ganske enkelt uhørt ulogisk.

Der mangler godt nok noget smidighed fra Mette Frederiksen. Få nu åbnet på rimelige og forståelige vilkår for et erhvervsliv, der i den grad lider under denne regerings ønske om at være et diktatur. Er statsministeren ved at nationalisere det private erhvervsliv ved at skabe urimelige og ulige vilkår?

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?