20. september 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den hoster afsted som en gammel Trabant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den hoster afsted som en gammel Trabant
Debat - 06. februar 2020 kl. 14:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sundhedsplatformen

Af Flemming Bang Rasmussen,

Wiemosen 37, Roskilde.
Psykolog ansat i Region Sjælland.

Sundhedsplatformen og forsøget på at gøre den brugbar hoster afsted som en gammel Trabant. Det ved de fleste brugere, men politikerne tror stadigvæk på, at en løsning er lige om hjørnet. Og dog? Da jeg på regionsrådsmødet 3/2 spurgte, hvornår man igen vil måle på brugertilfredsheden (som var katastrofal lav ved måling lavet i september 2019), kunne Heino Knudsen (S) upræcist oplyse mig om, at det vil ske om et til halvandet år.

Han kunne oplyse, at man arbejder med en konkret plan for forbedringer. Men jeg bemærker, at der på forretningsudvalgsmødet 16/9 2019 blev efterspurgt »en samlet, konkret og prioriteret plan for rettelser og forbedringer af Sundhedsplatformen«.

Plan ikke nævnt
Ved mødet tre måneder senere, 16/12 2019, står der, at udvalget »... ser frem til at modtage en konkret plan for forbedringer og rettelser i Sundhedsplatformen primo 2020«. Ved de tre forretningsudvalgsmøder, der er blevet holdt siden, senest 3/2, er en sådan plan ikke nævnt.

Så jeg må konkludere, at politikerne stadigvæk ikke har fået forelagt den efterspurgte konkrete plan, som Heino Knudsen ellers fortæller mig, at man arbejder efter.

Det minder mig om, da Alice i Eventyrland spørger Filurkatten om, hvilken vej hun skal gå, men det kan Filurkatten ikke fortælle hende, fordi hun ikke ved, hvor hun vil hen.

Men hvorfor?
Og skal en ny brugerundersøgelse skydes så langt ud i tiden, så resultatet ikke kommer til at forstyrre et regionsrådsvalg? Eller skal man nå at forny kontrakten om Sundhedsplatformen, der udløber i 2021?

Det er jo tydeligt nok, at politikerne vil beholde Sundhedsplatformen - uanset hvad: Brugerutilfredshed. Nedsat produktivitet og nedsat kvalitet af det udførte arbejde.

Men jeg mangler at forstå hvorfor.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?