15. juli 2020
Jarl Friis Mikkelsen med sin gravide kone
gallery icon

Se billedserie

Jarl Friis Mikkelsen med sin gravide kone
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TV-kendisser og designere til barnedåb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TV-kendisser og designere til barnedåb
Det vrimler med venner og kendisser blandt gæsterne til kongelig barnedåb. Og selvfølgelig skibsreder Mærsk.
Opdateret 15. april 2011 kl. 06:44
De kongelige - 14. april 2011 kl. 14:25
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Mens de europæiske kongehuse har meldt afbud, vrimler det med venner og kendisser blandt gæsterne til den kongelige tvillingdåb torsdag eftermiddag.

På gæstelisten findes blandt andre designerne Malene Birger og Julie Fagerholt, der begge har haft den glæde at se kronprinsesse Mary bære deres tøj.

Et par kendte ansigter fra tv-skærmen har også sneget sig ind på gæstelisten, blandt andre skuespiller og Talent-dommer Hella Joof og tv-værten Jarl Friis Mikkelsen.

Ellers vil det især være kronprinsparrets egen vennekreds, der fylder kirken.

Her finder man professor Erik Albæk, som kronprinsen kender helt tilbage fra studietiden på Aarhus Universitet, kronprinsens gamle tennismakker, læge Christian Buchwald, og kronprinsens nære ven Jeppe Handwerk.

Kronprinsesse Marys veninde, den til tider skandaleombruste Amber Petty, har taget turen hele vejen fra Australien for at være med til barnedåben, ligesom Marys ene søster, Patricia, og bror John også er i Danmark for at deltage i barnedåben.

Baronesse og tv-vært Caroline Fleming kommer også, men uden faren til sit yngste barn, Arsenal-spilleren Nicklas Bendtner.

Nære venner af Kongehuset er også blevet inviteret. Det gælder blandt andre præst Peter Parkov og den 97-årige skibsreder Mærsk McKinney-Møller.

Hoffet har også inviteret skibsrederens nære veninde gennem mere end tre år, lensgrevinde Bente Bernstorff-Gyldensteen.

De to er gennem de senere år set sammen ved flere lejligheder, blandt andet når de sammen har spist ude i byen og til premierer.

Også fødselsholdet, der i januar tog imod tvillingerne på Rigshospitalet, er inviteret. Det er fast tradition, at kongehuset inviterer fødselslæger og jordemødre til den efterfølgende barnedåb.
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?