1. oktober 2020
Kronprins Frederik dukkede onsdag formiddag op på Uglegårdsskolen i Solrød, hvor han overtog undervisningen i 7. klasse.
gallery icon

Se billedserie

Kronprins Frederik dukkede onsdag formiddag op på Uglegårdsskolen i Solrød, hvor han overtog undervisningen i 7. klasse.
Foto: Jan Rossil
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kronprinsen var vikar på skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kronprinsen var vikar på skole
Opdateret 05. april 2013 kl. 16:58
De kongelige - 20. marts 2013 kl. 16:51
Af Vincent Byakika

Det må have været noget af en overraskelse, da 7. klasseeleverne på Uglegårdsskolen i Solrød så, hvem der skulle være deres lærer i den kommende time. Det var nemlig Danmarks kommende konge kronprins Frederik onsdag formiddag.

arrow Læs også: Billeder: Royalt besøg på Bregentved Gods

Og alt tyder på, at det ikke kun var en velbevaret hemmelighed for eleverne, for selv lærerne fik det først at vide fra morgenstunden. Da kronprinsen kom omkring klokken 10.30 vidste derfor ingen, andet end nogle ganske få, at han skulle komme.

Et par af eleverne fra 7. klasse var glade for besøget.

- Han underviste os om OL, som han ved ret meget om. Han var god til det. Og også sjov, sagde Casper fra 7.ev og Emilie fra 7.a.

Kronprinsen er medlem af den Internationale Olympiske Komité, og det var netop i sin egenskab af dette, at han var kommet til Solrød-skolen.

Under sit besøg nåede han at få både mange fine spørgsmål, ligesom han var god til at besvare dem i ungdomshøjde. Kronprinsen var på skolen i cirka en time, og han blev sendt godt af sted af eleverne, der stod klar med hver sit dannebrogsflag, og han vinkede royalt og var heller ikke nærig med at hilse med et jordnært "hej", sagde nogle af de mange elever, der havde været med til at tage imod ham.

arrow Billeder: Kronprinsen på Bregentved Gods
22. marts 2013 kl. 21:13 Opdateret: kl. 16:58
arrow Regentbesøg på Bregentved Gods
19. marts 2013 kl. 13:27 Opdateret: kl. 20:26
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?