22. juni 2021
THOMAS OLSEN
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre unge mænd er fængslet for voldtægt ved privat fest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre unge mænd er fængslet for voldtægt ved privat fest

Video af mulig voldtægt af en beruset kvinde i Værløse kan være blevet delt på nettet, advarer politiet.

Opdateret 29. marts 2020 kl. 10:36
Danmark - 29. marts 2020 kl. 10:34
Af Ritzau

Tre unge mænd er søndag blevet varetægtsfængslet i en sag om voldtægt af en beruset kvinde ved en privat fest i Værløse.

Mændene - hvoraf to er 18 år, mens den tredje er 19 - skal være frihedsberøvet frem til 20. april, skriver det regionale medie sn.dk.

Politiet har beslaglagt en videooptagelse af den formodede forbrydelse, og man frygter, at den kan være blevet delt på nettet, skriver ekstrabladet.dk.

- Vi vil gerne advare om, at hvis man kommer i besiddelse af videoen og derefter giver den videre, så er det strafbart, siger efterforskningsleder Henrik Sejer ifølge ekstrabladet.dk.

Festen foregik natten til lørdag. Ifølge politiets sigtelse var kvinden, der er cirka 20 år, på grund af beruselse ude af stand til at modsætte sig, da mændene havde samleje med hende.

Nordsjællands Politi modtog anmeldelse om sagen lørdag.

- Vi ledte efter dem lørdag, fandt frem til dem og kunne så anholde dem natten til søndag. De er herefter blevet undersøgt retsmedicinsk. Det er offeret også, sagde efterforskningsleder Henrik Sejer tidligere søndag til Ritzau.

De tre nægter sig alle skyldige, er det kommet frem ved grundlovsforhøret i Retten i Hillerød søndag eftermiddag.

arrow Læs også: Tre unge fængslet for voldtægt
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?