23. september 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre personer såret af knivstik ved banegård og på spillested

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre personer såret af knivstik ved banegård og på spillested

Københavns Politi efterforsker fredag aften to knivstikkeriet. Drenge på 15, 16 og en mand på 19 er såret.

Danmark - 24. januar 2020 kl. 20:46
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Københavns Politi meldte fredag aften om tre tilskadekomne i forbindelse med et knivstikkeri på Københavns Hovedbanegård og et tilsvarende på spillestedet Rust i Guldbergsgade på Nørrebro.

- Vi har anholdt to personer i forbindelse med knivstikkeriet på Hovedbanegården, hvor vi skal have klarlagt deres færden, fortalte vagtchef Henrik Svejstrup fra Københavns Politi fredag aften.

De to tilskadekomne er en dreng på 16 år og en ung mand på 19 år. De er begge uden for livsfare, oplyser vagtchef Søren Lauritzen natten til lørdag.

Den ene er blevet stukket i maveregionen, mens den anden er blevet stukket i arm eller ben, oplyser han.

De anholdte er to drenge på 15 og 16 år. De er begge blevet løsladt igen natten til lørdag, men er begge sigtet for medvirken til kvalificeret vold.

- De er løsladt igen, fordi deres rolle i sagen stadig er uklar. Vi ved, at der har været flere involveret i sagen, og arbejder stadig på at klarlægge hele hændelsesforløbet, siger Søren Lauritzen.

Politiet modtog anmeldelsen om knivstikkeriet på Hovedbanegården klokken 19.50. Episoden skal være foregået på perronerne.

En af de tilskadekomne søgte efterfølgende til Rådhuspladsen, som ligger cirka fem minutters gang fra Hovedbanegården. Politiet var derfor også til stede i området omkring Rådhuset fredag aften.

En god times tid efter episoden ved Hovedbanegården modtog politiet en anmeldelse om knivstikkeri fra spillestedet Rust, som ligger på Guldbergsgade på Nørrebro.

Her blev en 15-årig dreng stukket i armen inde på selve spillestedet. Heller ikke han skulle være livstruende såret.

Politiet har endnu ikke foretaget anholdelse i den sag.

Har debatten om sexisme taget overhånd?