22. juni 2021
To mænd er fængslet for røveri og grov vold, efter at en mand blev stukket med kniv under et gaderøveri i København. De nægter sig skyldige. (Arkivfoto).
To mænd er fængslet for røveri og grov vold, efter at en mand blev stukket med kniv under et gaderøveri i København. De nægter sig skyldige. (Arkivfoto).
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To er fængslet efter knivstik midt i København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To er fængslet efter knivstik midt i København

Røveri af en håndtaske ved Københavns Hovedbanegård endte med knivstik. Offeret kom ikke alvorligt til skade.

Danmark - 14. juli 2020 kl. 05:53
Af Ritzau

Et røveri af en håndtaske ved Københavns Hovedbanegård endte med, at en mand i 30'erne tidligt tirsdag morgen blev stukket ned med kniv.

Omkring klokken 04.30 blev en mand og en kvinde opsøgt af to mænd på en trappeafsats ved hovedbanegården.

De slog kvinden i hovedet med en knytnæve og stak manden med en kniv, hvorefter de stak af med kvindens taske. Manden blev ramt af knivstikket i skulderen og kom ikke alvorligt til skade.

Kort efter røveriet og knivstikkeriet anholdt politiet to mænd i Istedgade. Den ene er 27 år, mens den anden blev anholdt på sin 30-års fødselsdag.

Tirsdag eftermiddag blev de i et grundlovsforhør i Dommervagten i København varetægtsfængslet i foreløbig fire uger, sigtet for røveri og grov vold.

De to mænd nægter sig skyldige, men ville ellers ikke udtale sig i retsmødet.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?