31. juli 2021
Det danske skib "Margrethe Fighter" kæntrede onsdag klokken 13.30 i Trelleborg Havn. Det er uvist, hvad der er årsagen til ulykken.
Det danske skib "Margrethe Fighter" kæntrede onsdag klokken 13.30 i Trelleborg Havn. Det er uvist, hvad der er årsagen til ulykken.
Foto: 50090 Johan Nilsson/Tt/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skib kæntrer i svensk havn - dansk besætningsmedlem savnes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skib kæntrer i svensk havn - dansk besætningsmedlem savnes

To besætningsmedlemmer er reddet op af vandet stærkt underafkølede, mens en tredje savnes.

Danmark - 17. februar 2021 kl. 16:37
Af Ritzau

Et dansk skib er kæntret i Trelleborg Havn i Sverige onsdag eftermiddag. To af tre besætningsmedlemmer er reddet, mens en fortsat savnes.

Det skriver branchemediet Maritime Danmark, der har fået kæntringen bekræftet af Peter Madsen Rederi, der ejer skibet, Margrethe Fighter. Alle tre besætningsmedlemmer er danskere.

- Jeg kan desværre bekræfte, at Margrethe Fighter kæntrede i eftermiddag klokken 13.30, siger John H. Madsen, der er direktør for Peter Madsen Rederi, til Maritime Danmark.

- Vi ved endnu ikke så meget, ud over at to besætningsmedlemmer er reddet og bragt til et sygehus. Der ledes fortsat efter det sidste besætningsmedlem, siger han.

Ifølge Trelleborg Havn ligger skibet i øjeblikket med bunden i vejret i havnebassinet, mens dykkere er i gang med at undersøge skibet og finde det savnede besætningsmedlem.

- De to reddede besætningsmedlemmer var stærkt underafkølede men ved bevidsthed, da de blev samlet op af et redningsskib, siger Jörgen Nilsson, direktør for Trelleborg Havn, til Maritime Danmark.

Havnen har på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om, hvad der er årsagen til ulykken.

Skibet er i havnen, i forbindelse med at der skal bygges to nye færgelejer i havnen.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?