22. juli 2018
Designeren Nicholas Nybro sendte nøgne modeller på catwalken i forbindelse med sit modeshow ved Copenhagen Fashion Week.
gallery icon

Se billedserie

Designeren Nicholas Nybro sendte nøgne modeller på catwalken i forbindelse med sit modeshow ved Copenhagen Fashion Week.
Foto: Nikolai Linares/Scanpix Denmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: De har jo ikke noget tøj på...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: De har jo ikke noget tøj på...
Opdateret 10. august 2017 kl. 12:06
Danmark - 10. august 2017 kl. 11:59
Af Søren Arildsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Modeshow handler om tøj. Men da designer Nicholas Nybro onsdag præsenterede sit modeshow i forbindelse med Copenhagen Fasion Week, havde mange af modellerne slet ikke tøj på.

Men det var der en forklaring på:

- Det er vigtigt for mig at vise, at vi godt kan lave et toptunet modeshow uden at det skal være tynde piger på 16 år, der vejer lidt i underkanten, forklarede designeren.

Han understreger, at de nøgne modeller på catwalken, som ikke var udvalgt i modelverden men blandt almindelige mennesker, ikke skulle ses som en provakation men som en hyldest til den nøgne krop, og til, at vi alle er smukke inden under tøjet. Et faktum som modebranchen nogle gange glemmer.

Da Nicholas Nybro efter showet selv gik på catwalken for at takke publikum var det i øvrigt også uden en trevl på kroppen.

Nu var det dog ikke nøgenhed alt sammen, da modeshowet blev afviklet i Christian 4.s Bryghus. Der var også modeller i store og pompøse kreationer.

Nicholas Nybro har i øvrigt været i vælten tidligere, da han bl.a, var skaberen af Ghita Nørbys store blodrøde kjole ved dronningens hofbal eller, da han stillede op i danseprogrammet »Vild med dans«.