25. oktober 2021
shutterstock_313656473
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan finder du de bedste tilbud til Black Friday

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan finder du de bedste tilbud til Black Friday
Danmark - 22. november 2018 kl. 10:24

Black Friday er lige om hjørnet, og på denne ultimative handelsdag er der enormt mange gode tilbud at hente. Der er imidlertid også rigtig mange dårlige ind imellem, og derfor får du her en guide til, hvordan du finder de absolut bedste tilbud til Black Friday.

arrow Læs også: Overgravet fiberkabel spolerer black friday for webbutikker

Vær selektiv og kritisk

Det er allerede så småt begyndt, og det kommer kun til at spidse endnu mere til inden for de næste dage. ”Black week” er nemlig allerede skudt godt i gang mange steder, og det kulminerer alt sammen, når vi rammer Black Friday om ganske få dage. Vil du sikre dig, at du faktisk får fingrene i de allerbedste tilbud på denne dag, skal du imidlertid ikke lade dig forvirre af alle de mange tilbud, der er at finde. Det er nemlig desværre langt fra dem alle, der er noget værd.

Når du skal shoppe til Black Friday, gør du derfor klogt i at være selektiv og specifikt gå efter de butikker eller webshops, som faktisk forhandler produkter, der er relevante for dig. Derudover skal du selvfølgelig være kritisk, når du ser forskellige tilsyneladende nogenlunde tilbud – der er nok at tage af, og derfor kan du også roligt være kræsen. Finder du ikke et 100% overbevisende tilbud i den første butik, finder du det nok i den næste.

Tilbud, der lyder for gode til at være sande

På storshoppernes favoritdag er der utallige gode tilbud, og mange af dem lyder ganske enkelt for gode til at være sande.
https://www.dr.dk/nyheder/penge/pas-paa-fristende-tilbud-mindst-10000-netbutikker-kan-vaere-fup

Ofte er de det også.

Falder du således over et tilbud, som lyder fuldkommen forrykt, gør du klogt i at stoppe op og overveje, om det nu også ér så godt et tilbud, som butikken forsøger at få det til at fremstå som.

Ser du eksempelvis et skilt, der påstår, at du sparer 80% på et særligt produkt, skal du huske på, at det er i forhold til den specifikke butiks egen normalpris. Er det en butik med et generelt højt prisniveau, er det derfor ikke sikkert, besparelsen i virkeligheden er prangende. I virkeligheden kan du måske finde produktet endnu billigere hos en forhandler, der generelt har et lavere prisniveau.

Sidst, men ikke mindst, skal du huske, at det hverken er første eller sidst gang, du kommer til at stifte bekendtskab med et godt tilbud. Faktisk kan du for eksempel på rabathelten.dk finde gode tilbud online hele året rundt, og dermed behøver du ikke at træffe en overilet beslutning blot, fordi du bliver bombarderet med Black Friday-tilbud netop nu.

arrow Ny Haribo-butik er en af mange attraktioner på populær Black Friday
23. november 2018 kl. 07:45 Opdateret: kl. 11:16
arrow 15.000 falske netbutikker lokker med tilbud på black friday
23. november 2018 kl. 07:00 Opdateret: kl. 07:02
arrow Forbrugernes vagthund holder også øje med black friday-tilbud
22. november 2018 kl. 05:30 Opdateret: kl. 05:30
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?