17. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Person er i kritisk tilstand efter knivstikkeri i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Person er i kritisk tilstand efter knivstikkeri i Odense

En person er bragt på hospitalet i kritisk tilstand efter knivstik. Politiet er på jagt efter gerningsmand.

Danmark - 17. april 2021 kl. 18:20
Af Ritzau

En person er i kritisk tilstand efter et knivstikkeri på en adresse i Odense.

Det oplyser Fyns Politi på Twitter lørdag aften klokken 18.10

Personen er bragt til Odense Universitetshospital.

- Overfaldet formodes ikke at være banderelateret. Efterforskning pågår, skrev politiet, der klokken 21.30 igen opdaterede om situationen på Twitter:

- Vi er stadig i fuld gang med at efterforske sagen omkring knivstikkeri i Odense. Vi forventer at fortsætte det meste af natten. Vi kommer med en ny opdatering i sagen i morgen tidlig.

Fyens Stiftstidende skrev sent lørdag eftermiddag, at politiet var massivt til stede for enden af Dagmargade i det indre Odense, og at "muligvis er en kvinde kommet slemt til skade".

Knivstikkeriet fandt sted i opgangen til en beboelsesejendom ifølge avisen, der klokken 19 skrev, at politiet var på jagt efter den formodede gerningsmand.

Flere betjente med politihunde var i færd med at afsøge et større område ved blandt andet Gormsgade, Alexandragade og Fredensgade, skrev avisen. Her var også betjente fra en særlig efterforskningsafdeling til stede.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?