3. juni 2020
Mandag blev der etableret et felthospital i Central Park i New York City for at håndtere de mange coronaviruspatienter. I den amerikanske storby er næsten 1000 mennesker døde som følge af virusset.
Mandag blev der etableret et felthospital i Central Park i New York City for at håndtere de mange coronaviruspatienter. I den amerikanske storby er næsten 1000 mennesker døde som følge af virusset.
Foto: David Delgado/Reuters
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: OVERBLIK: Nattens tre vigtigste coronanyheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OVERBLIK: Nattens tre vigtigste coronanyheder

Over 3000 mennesker er nu døde i USA som følge af coronavirus. Imens forbyder Spanien begravelsesceremonier.

Danmark - 31. marts 2020 kl. 06:00
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Her kan du få et overblik over nattens tre vigtigste udviklinger i forbindelse med den globale coronaviruspandemi frem til klokken 06.00 tirsdag:

* Over 3000 personer er døde med coronavirus i USA.

USA har registreret 3040 døde som følge af coronavirus, viser en opgørelse fra Johns Hopkins University tidligt tirsdag morgen. Samtidig er der registreret over 164.000 smittetilfælde. Mandag oplyste koordinatoren for Det Hvide Hus' særlige indsats mod coronavirus, at hvis USA håndterer coronaviruskrisen "stort set perfekt", vil under 200.000 mennesker dø.

* Verdensbanken: Viruspandemien kan stoppe Kinas vækst

Faldet i den globale økonomi som følge af coronaviruspandemien kan føre til et stop i Kinas vækst. Samtidig kan det drive yderligere 11 millioner mennesker i Østasien ud i fattigdom, advarede Verdensbanken natten til tirsdag. Kinas vækst vil således aftage til 2,3 procent fra 6,1 procent i 2019, viser en rapport.

* Spanien forbyder ceremonier ved begravelser.

I Spanien vil det i de kommende uger være forbudt at afholde en ceremoni i forbindelse med begravelsen af ens kære. Det besluttede de spanske myndigheder mandag. Samtidig lyder det, at maksimalt tre personer må deltage ved selve gravsætningen eller kremeringen. Tiltaget kommer, mens dødstallet i Spanien er på over 7700.

Kilder: AFP og NBC News.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?