22. juni 2021
En militærpolitibetjent er søndag aften død i tjeneste, efter at han fik et ildebefindende under en løbetur og faldt om med hjertestop.
En militærpolitibetjent er søndag aften død i tjeneste, efter at han fik et ildebefindende under en løbetur og faldt om med hjertestop.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Militærpolitibetjent mister livet i tjeneste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Militærpolitibetjent mister livet i tjeneste

Militærpolitibetjenten fik et ildebefindende i forbindelse med en løbetur. Han døde søndag aften.

Danmark - 13. juli 2020 kl. 01:11
Af Ritzau

En militærpolitibetjent er søndag aften død i tjeneste efter en ulykke i forbindelse med en løbetur.

Det oplyser Forsvaret på sin hjemmeside søndag aften.

Ulykken skete lørdag 11. juli omkring klokken 18.00, hvor militærpolitibetjent Claus Chris Petersen var ude på en løbetur på Forsvarets område i Brabrand tæt ved Aarhus.

Under løbeturen fik han et ildebefindende og faldt om med et hjertestop.

En civil, der kom gående på fortovet uden for området, så episoden og klatrede hurtigt over hegnet for at give livreddende førstehjælp. Han fik senere assistance af betjentens kolleger, der skyndte sig til stedet med en hjertestarter.

Der blev hurtigt tilkaldt en ambulance, og militærpolitibetjenten blev kørt til Skejby Hospital, men hans liv stod ikke til at redde.

- Det er forfærdelig trist. Vi har i dag mistet en god og nær kollega. Claus vil blive savnet. Mine tanker går i dag til Claus' familie og venner, siger oberstløjtnant Michael Frandsen, der er chef for det værnsfælles militærpoliti.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?