18. december 2018
Politiet har søndag iværksat en kæmpe menneskejagt, efter at en øksemand umotiveret overfaldt et 19-årigt par på en Circle K-station i Birkerød.
Politiet har søndag iværksat en kæmpe menneskejagt, efter at en øksemand umotiveret overfaldt et 19-årigt par på en Circle K-station i Birkerød.
Foto: Scanpix/Bax Lindhardt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mange borgere tipper politiet om farlig øksemand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange borgere tipper politiet om farlig øksemand

29-årig mand med mellemøstligt udseende og med kortklippet fuldskæg eftersøges for angreb med økse i Birkerød.

Opdateret 18. februar 2018 kl. 19:48
Danmark - 18. februar 2018 kl. 19:46
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet har fået et stort antal tip fra borgere om den eftersøgte mand efter et voldsomt angreb på to unge med en økse i Birkerød.

Trods de mange henvendelser og en stor politiindsats har menneskejagten tidligt søndag aften dog endnu ikke givet resultat.

arrow Læs også: Medier: Øksemand bag voldsomt overfald i fængslet

- Vi har fået masser af henvendelser, og folk må gerne blive ved med at henvende sig, siger pressekoordinator Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi.

Med en økse overfaldt den eftersøgte 29-årige mand lørdag aften to unge ved en Circle K-tankstation på Bistrupvej i Birkerød.

Tilsyneladende var der ingen forudgående kontakt, og den farlige vold var således helt umotiveret. Ofrene blev ramt i hovedet og på overkroppen. De meldes uden for livsfare.

De lokale politifolk er søndag blevet forstærket af betjente fra andre politikredse og fra Rigspolitiet. Talsmanden vil dog ikke sige noget om antallet.

- Vi fortsætter arbejdet i aften og i nat i det nødvendige omfang, siger Henrik Suhr.

Han ønsker ikke at besvare spørgsmål om, hvorvidt betjentene i løbet af søndagen har været tæt på at få fat i den 29-årige.

Flere medier har talt med den eftersøgtes far. Han har oplyst, at sønnen for ti dage siden blev løsladt efter at have afsonet en dom på fængsel i tre år for røveri.

Efter løsladelsen boede han hos sine forældre i Birkerød. Men faren kunne knapt genkende sønnen. Han havde tabt sig, var bange og ikke sig selv længere.

Faren har selv søndag været ude at lede efter sin søn, som politiet har offentliggjort et foto af.

Ifølge politiets signalement har han mellemøstligt udseende, har mørkt hår og et kortklippet fuldskæg. Han er 176 centimeter høj og er formentlig iført mørk jakke og mørke bukser.

arrow Far til sigtet øksemand: Han har lavet noget lort
22. februar 2018 kl. 05:19 Opdateret: kl. 14:54
arrow Øksemandens flugtbil fundet i Herfølge
21. februar 2018 kl. 10:21 Opdateret: kl. 10:21
arrow Mistænkt øksemand i snakkehumør i retten
21. februar 2018 kl. 05:56 Opdateret: kl. 18:41