29. maj 2020
En 40-årig mand er i et grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster blevet varetægtsfængslet i tre uger. Han mistænkes for at have stukket en 54-årig mand ned fredag eftermiddag.(Arkivfoto).
En 40-årig mand er i et grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster blevet varetægtsfængslet i tre uger. Han mistænkes for at have stukket en 54-årig mand ned fredag eftermiddag.(Arkivfoto).
Foto: Silas Fuglsbjerg, Ritzau/Free
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand varetægtsfængslet efter knivstikkeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand varetægtsfængslet efter knivstikkeri

En 40-årig mand er blevet fængslet i tre uger efter et knivstikkeri på Lolland fredag eftermiddag.

Danmark - 19. oktober 2019 kl. 14:05
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I et grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster er en 40-årig mand lørdag blevet varetægtsfængslet i tre uger.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet sigter manden for drabsforsøg efter et knivstikkeri på Vesternæsvej ved Sjunkeby på Vestlolland fredag eftermiddag.

arrow Læs også: Stor politiaktion i gang efter knivstikkeri på Lolland

Anmeldelsen om knivstikkeriet kom kort før klokken 15. De nærmere omstændigheder kendes ikke, men det viste sig, at en 54-årig mand var blevet stukket ned med en kniv. Han er uden for livsfare.

Den 40-årige formodede gerningsmand blev hurtigt anholdt, og lørdag blev han så varetægtsfængslet. Det har ikke været muligt at få oplyst, hvordan han stiller sig til sigtelsen, eller om han kærede fængslingen til landsretten.

Både offeret og den formodede gerningsmand kommer fra lokalområdet, oplyser Ole Hald, der er vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?