27. marts 2019
Det var ved forretningen Ipcam Sikring på Tagensvej, at en mand torsdag aften blev ramt af skud. Ifølge politiets efterforskningsleder var gerningsvåbnet en pistol.
Det var ved forretningen Ipcam Sikring på Tagensvej, at en mand torsdag aften blev ramt af skud. Ifølge politiets efterforskningsleder var gerningsvåbnet en pistol.
Foto: Presse-Fotos.dk/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand i 50'erne ramt af skud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand i 50'erne ramt af skud

Politiet ved endnu ikke, hvad der ligger bag et skyderi i København torsdag, men intet tyder på bandeuvæsen.

Opdateret 15. november 2018 kl. 20:46
Danmark - 15. november 2018 kl. 20:44
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En midaldrende mand, som torsdag aften blev ramt af skud på Tagensvej i Københavns Nordvestkvarter, er ikke livstruende såret.

Det oplyser central efterforskningsleder Bjarke Madsen fra Københavns Politi kort efter midnat.

- Offeret er uden for livsfare. Der er tale om en mand i 50'erne, siger efterforskningslederen, som ikke ønsker at komme nærmere ind på, hvor offeret er blevet ramt.

- Men der er affyret to-tre skud fra en pistol, oplyser han.

Politiet modtog anmeldelsen om skyderet klokken 20.09. Episoden fandt sted nær krydset mellem Tagensvej, Lygten og Landsdommervej.

- Vi er massivt til stede med både efterforskere og hundepatruljer og undersøger området, oplyste vagtchef Kristian Rhodin torsdag aften.

Hvad der lå bag skyderiet, var på det tidspunkt uvist, men ifølge Bjarke Madsen er skuddene ikke affyret som led i uoverensstemmelser mellem kriminelle grupperinger.

- Tværtimod taler alt for, at det ikke er banderelateret, siger han.

- Ingen er blevet anholdt i forbindelse med sagen. Men det samlede billede, vi har stykket sammen på baggrund af blandt andet vidneudsagn, gør, at vi kigger i en bestemt retning. Vi har dog ikke en navngiven mistænkt, siger Bjarke Madsen.