29. september 2020
Torsdag formiddag blev en 22-årig mand fundet dræbt af skud i en bil i Viby i Aarhus. Det er det tredje drab i byen på to uger.
Torsdag formiddag blev en 22-årig mand fundet dræbt af skud i en bil i Viby i Aarhus. Det er det tredje drab i byen på to uger.
Foto: Presse-Fotos.dk/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand fundet skuddræbt i bil ved boligblok i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand fundet skuddræbt i bil ved boligblok i Aarhus

En 22-årig mand er blevet dræbt af skud. Han blev fundet død torsdag i Vorkærparken i Viby i Aarhus.

Danmark - 06. august 2020 kl. 13:41
Af Ritzau

En 22-årig mand er torsdag formiddag fundet dræbt i en bil ved en boligblok på Vårkjærvej i Vorkærparken i Viby i Aarhus, oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet blev alarmeret klokken 11.20 af borgere, som opdagede manden i bilen. Det viste sig, at han er blevet dræbt af skud.

- Vi er i fuld gang med efterforskningen af drabet, og vi hører meget gerne fra vidner, som har set eller hørt noget mistænkeligt omkring Vorkærparken i løbet af natten til torsdag eller tidligt torsdag morgen, udtaler politiinspektør Michael Kjeldgaard.

- Vi vurderer, at det er et drab begået i det kriminelle miljø, men det er for tidligt at sige noget om motiv og eventuelle gerningsmænd.

Sidst på eftermiddagen skriver politiet på Twitter, at man ikke vil oplyse mere om sagen torsdag.

- Vi er fortsat i gang med undersøgelser derude og kommer til at være der noget tid endnu. Vi har ikke yderligere info om sagen i dag, lyder det fra Østjyllands Politi på Twitter.

De pårørende til den dræbte er blevet underrettet.

Drabet er det tredje i Aarhus på to uger.

Den 22. juli kort før klokken 19 blev Abukar Hassan Ali, der også var kendt som rapperen Shmur, skudt på en parkeringsplads nær Jydsk Væddeløbsbane.

Politiet mener, at han blev dræbt i forbindelse med en større handel med hash.

To mænd er fængslet i hashsagen, og onsdag blev en 40-årig mand varetægtsfængslet for drabet.

Blot ni timer efter drabet ved travbanen blev en mand fra rockermiljøet stukket ihjel i Brabrand. I den sag er der endnu ingen anholdte.

Ifølge politiet har de to drab ikke noget med hinanden at gøre. Om torsdagens drab kan knyttes til et af de to andre, er endnu uvist.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?