25. november 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mænd på 20 og 83 år dræbt i ulykke på motortrafikvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mænd på 20 og 83 år dræbt i ulykke på motortrafikvej

En voldsom overhalingsulykke på motortrafikvej ved Rønde kostede to mænd livet.

Danmark - 26. oktober 2020 kl. 11:43
Af Ritzau

En mand på 20 og en mand på 83 år har mistet livet i en trafikulykke på motortrafikvejen ved Rønde på Djursland mandag morgen, oplyser Østjyllands Politi.

Melding lød i første omgang på, at to var i kritisk tilstand. Begge er afgået ved døden. De pårørende til de to mænd er blevet underrettet.

Ulykken skete kort før klokken 08 mandag morgen på motortrafikvejen, som bugter sig uden om Rønde på den sydvestlige del fa Djursland.

Politiets undersøgelser viser, at den 20-årige kom kørende ad motortrafikvejen i østlig retning. I forbindelse med overhaling af en lastbil påkørte han en anden bil, hvor den 83-årige sad bag rattet.

Efter påkørslen af den anden personbil kørte den 20-årige frontalt ind i en lastbil. Begge mænd mistede umiddelbart efter ulykken livet, oplyser politiet.

Der var ingen passagerer i de to biler, og de to lastbilchauffører kom heller ikke fysisk til skade ved ulykken.

Hos Østjyllands Politi fortæller kommunikationsrådgiver Janni Lundager, at politiets bilinspektør undersøger ulykken. En bilinspektør er en teknisk ekspert med speciale i blandt andet at klarlægge de nærmere omstændigheder i forbindelse med alvorlige trafikulykker.

Blandt andet vil bilinspektøren eventuelt kunne se, om der har været tekniske fejl på bilerne. Bilinspektøren kan ofte også beregne, hvor hurtigt der er blevet kørt.

Motortrafikvejen var efter ulykken afspærret på strækningen mellem Randersvej og Flintbakken. Men kort før klokken 15 oplyser politiet på Twitter, at vejen er åben igen i begge retninger.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?