26. maj 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Levakovic-bror flygtede under hospitalsbesøg hos døende mor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Levakovic-bror flygtede under hospitalsbesøg hos døende mor

Københavns Politi efterlyser en 45-årig indsat, der stak af, mens han besøgte sin syge mor på hospitalet.

Danmark - 20. september 2019 kl. 12:13
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet efterlyser en 45-årig fange, der mandag eftermiddag flygtede, da han besøgte sin alvorligt syge mor på hospitalet.

Django Levakovic stak ifølge Københavns Politi af, da han mandag eftermiddag besøgte sin mor, der var indlagt på Bispebjerg Hospital i København. Hun døde senere samme aften, skriver Ekstra Bladet.

Han blev bevogtet af Kriminalforsorgen, men klokken 17.22 lykkedes det den 45-årige at flygte. Han forlod stedet på bagsædet af en lys blå Jaguar X-type. Bilen er svensk indregistreret med registreringsnummer UHG 124.

Politiet har tidligere oplyst, at det forsøgte at klarlægge, hvordan det lykkedes den indsatte at flygte, og hvor han opholder sig.

Django Levakovic er bror til Gimi Levakovic, der flere gange er blevet benævnt som Levakovic-klanens overhoved.

Den flygtede bror afsoner en røveridom i Ringe Fængsel på Fyn. Det er ifølge Kriminalforsorgens hjemmeside et lukket fængsel for udvisningsdømte kriminelle.

Den 45-årige er ifølge Ekstra Bladet netop udvist af Danmark med et indrejseforbud for bestandig, så snart han har afsonet en dom på fem års fængsel. Det besluttede Højesteret 21. april 2015.

Django Levakovic er født og opvokset i Danmark.

Han vurderes ikke at være farlig.

Hvis borgere ser ham, opfordres man til ikke at tage kontakt til ham, men derimod straks at ringe til politiet på telefonnummer 1-1-4.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?