29. september 2021
En mand er uden for livsfare efter et knivstikkeri i Hirtshals tirsdag aften. En 67-årig kvinde er blevet varetægtsfængslet i fire uger for knivstikkeriet. (Arkivfoto).
En mand er uden for livsfare efter et knivstikkeri i Hirtshals tirsdag aften. En 67-årig kvinde er blevet varetægtsfængslet i fire uger for knivstikkeriet. (Arkivfoto).
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinde sigtet for drabsforsøg efter flere stik mod mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinde sigtet for drabsforsøg efter flere stik mod mand

En 67-årig kvinde er blevet varetægtsfængslet i fire uger efter et knivangreb i Hirtshals tirsdag aften.

Danmark - 04. august 2021 kl. 09:57
Af Ritzau

En 57-årig mand fra Hirtshals er uden for livsfare, efter at han tirsdag aften blev udsat for flere knivstik, oplyser Nordjyllands Politi.

Politiet har anholdt en kvinde i sagen, og hun er nu sigtet for at have forsøgt at dræbe manden, oplyser politikommissær Henrik Staal i en pressemeddelelse.

Onsdag blev den 67-årige kvinde fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hjørring. Her besluttede dommeren, at hun skal sidde varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Hun kærede ikke afgørelsen til Vestre Landsret.

Det oplyser anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi onsdag eftermiddag på Twitter.

Politiet rykkede ved 19-tiden tirsdag ud til en adresse i Hirtshals, hvor den sårede mand befandt sig. Kvinden var også på stedet.

Politifolkene gav manden førstehjælp, mens man ventede på en ambulance, som kørte manden på sygehuset.

Politiet oplyser, at manden og kvinden har en nær relation til hinanden, men uddyber ikke, hvad relationen består i. Samtidig oplyser politiet, at man på nuværende tidspunkt ikke vil ud med yderligere om sagen.

Stemmer du til kommunalvalget i år?