20. marts 2019
Louise Sander Henriksen vinder Miss Danmark finalen i Cirkusbygningen i København. Der var 30 deltagere i finalen.
gallery icon

Se billedserie

Louise Sander Henriksen vinder Miss Danmark finalen i Cirkusbygningen i København. Der var 30 deltagere i finalen.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kåret til Miss Danmark: Louise er Danmarks smukkeste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kåret til Miss Danmark: Louise er Danmarks smukkeste
Danmark - 13. september 2018 kl. 06:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

23-årige Louise Sander Henriksen var den bedste blandt 30 finalister, da vinderen af skønhedskonkurrencen Miss Danmark skulle findes onsdag aften ved et stort show i Cirkusbygningen i København.

Louise Sander Henriksen, der er pædagogstuderende og kommer fra Hvidovre, fik overrakt kronen som symbol på sejren af sidste års vinder, Amanda Petri.

arrow Læs også: Miss Danmark blev en god oplevelse for Sofie

Hun kan om nogen fortælle, hvad der venter den nye Miss Danmark det kommende år, når hun skal til Kina og repræsentere Danmark i en af verdens største skønhedskonkurrencer Miss World.

- Der venter hende det mest fantastiske år med rigtig mange spændende oplevelser og rejser og en endnu større udvikling, end hun allerede har gennemgået.

- Man vokser med titlen, og man vokser med opgaven som Miss Danmark, siger Amanda Petri.

Da hun sidste år blev kronet som Danmarks smukkeste kvinde som 20-årig, var det en drøm, der gik i opfyldelse. Hun havde sat sig grundigt ind i konkurrencen og var især vild med, at det ikke kun var udseendet, man blev bedømt på.

For Miss Danmark er en skønhedskonkurrence, der "både fokuserer på indre og ydre skønhed", forklarer arrangør og tidligere vinder af Miss Danmark Lisa Lents.

- Vinderen skal kunne være rollemodel for andre, og det er derfor vigtigt, at man besidder intellekt, respekt, sympati, selvsikkerhed og positivitet.

- Miss Danmark kan bidrage med at skabe fokus på, at skønhed er mangfoldigt og ikke nødvendigvis en specifik størrelse, højde eller farve, siger hun.

Hvert år starter hver af de 30 deltagere i Miss Danmark et velgørenhedsprojekt, og konkurrencen står også bag en velgørenhedsmiddag, hvor overskuddet går til familier med kræftramte børn.

Også Miss World, der er den ældste skønhedskonkurrence i verden, sætter stort fokus på velgørenhedsprojekter og har gennem tiden indsamlet over to milliarder kroner til dårligt stillede og syge børn i hele verden.

arrow Celina fra Køge tog flere finalepriser
13. september 2018 kl. 11:50 Opdateret: kl. 11:51
arrow Vera blandt de 15 bedste i Miss Danmark
13. september 2018 kl. 09:38 Opdateret: kl. 09:38
arrow Lokal pige kåret til Miss Danmark
13. september 2018 kl. 07:58 Opdateret: kl. 07:58