29. maj 2020
Kristendemokraternes Stig Grenov ankommer til valgkampens første partilederrunde på DR på Christiansborg. Efter debatten fik han det dog dårligt, og han måtte melde afbud til aftenens næste debat på TV2. Han er dog onsdag morgen frisk igen.
Kristendemokraternes Stig Grenov ankommer til valgkampens første partilederrunde på DR på Christiansborg. Efter debatten fik han det dog dårligt, og han måtte melde afbud til aftenens næste debat på TV2. Han er dog onsdag morgen frisk igen.
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: KD-formand er på benene igen efter aflysning af TV-debat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KD-formand er på benene igen efter aflysning af TV-debat

Stig Grenov, formand for Kristendemokraterne, har orlov fra sit job for at bruge kræfter på at føre valgkamp.

Danmark - 08. maj 2019 kl. 07:21
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Formanden for Kristendemokraterne, Stig Grenov, er onsdag morgen frisk til at føre valgkamp igen, efter at han tirsdag aften måtte melde afbud til partilederdebat på TV 2, fordi han fik et mindre ildebefindende.

arrow Læs også: OVERBLIK: Det sker fredag på valgkampens fjerde dag

- Jeg var dårlig. Det handlede om, at jeg simpelthen ikke kunne stå der. Og sådan var det. Og så var det så heldigt, at Isabella Arendt (næstformand i Kristendemokraterne, red.) havde mulighed for at træde ind, siger Stig Grenov.

Formanden, som til daglig arbejder som folkeskolelærer, havde netop deltaget i valgets første partilederdebat på DR1, da han kunne mærke, at kroppen sagde fra.

- Jeg forlod stedet ret hurtigt, og der kunne jeg mærke, at det at være fuldtidslærer og fuldtidsformand - som jeg er den eneste, der er - det trækker altså i nogle veksler, siger han.

Stig Grenov har fået orlov fra sit arbejde fra onsdag og fire uger frem, så han kun skal koncentrere sig om sin rolle som formand for Kristendemokraterne i valgkampen.

- Nu er jeg ene og alene politiker de næste fire uger, så jeg lover, at jeg nok skal stå distancen hele vejen igennem, siger Stig Grenov.

I stedet for Stig Grenov deltog partiets næstformand, Isabella Arendt, i tirsdagens debat på TV 2.

- Jeg ville være et skarn, hvis jeg ikke ærgrede mig over, at jeg ikke var på. Men jeg var pavestolt over, at Isabella gik ind og klarede det med sådan en flot præstation, siger Grenov.

Også ved det seneste folketingsvalg i 2015 måtte KD-formanden forlade en partilederdebat på grund af et ildebefindende.

Det skyldtes dengang, at han havde drukket og spist for lidt.

Ifølge Ritzau Index, som er et vægtet gennemsnit af meningsmålinger, står partiet til at få 0,4 procent af stemmerne, når der er valg 5. juni.

arrow Mette Frederiksen er rask igen og klar til valgkamp
09. maj 2019 kl. 19:05 Opdateret: kl. 19:06
arrow SF vil styrke vejledning og kigger på Holbæk-model
09. maj 2019 kl. 16:44 Opdateret: kl. 16:44
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?