16. december 2017
Skuespilleren Birgitte Hjorth Sørensen var iført den smukkeste kjole, da hun ankom til dronningens gallataffel på Christiansborg Slot.
gallery icon

Se billedserie

Skuespilleren Birgitte Hjorth Sørensen var iført den smukkeste kjole, da hun ankom til dronningens gallataffel på Christiansborg Slot.
Foto: Keld Navntoft/Scanpix Denmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gallataffel: Skuespiller i smuk kjole stjal billedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gallataffel: Skuespiller i smuk kjole stjal billedet
Opdateret 29. marts 2017 kl. 09:54
Danmark - 29. marts 2017 kl. 09:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var en konge og flere dronninger, prinser og prinsesser. Fodboldstjerner, ministre, officerer og tunge erhvervsfolk. Men det var en skuespiller, som stjal hele billedet, da hoffet tirsdag aften holdt Gallataffel på Christiansborg Slot for det belgiske kongepar.

Skuespilleren Birgitte Hjort Sørensen ankom i en drøm af en blå kjole, og overstrålede selv kronprinsesse Mary og prinsesse Marie, som ellers fremtræder som flotte stilikoner ved de kongelige begivenheder.

Kjolen var kropsnær med en dyb nedringning bagtil og forsynet med et langt slæb.

Den 35-årige skuespiller var indbudt, fordi hendes deltagelse i TV-serien Borgen har vakt stor begejstring i Belgien. Lige nu er hun aktuel i den danske film »3 ting«, hvor hun spiller over for Nikolaj Coster Waldau.

Kong Philippe og Dronning Mathilde af Belgien er tre dage på officielt statsbesøg i Danmark. Tirsdag bød det officielle program på bl.a. møde med statsministeren og folketingets formand, en sejltur i Københavns Havn og modtagelse af herboende belgiere.

Onsdag fortsætter det officielle statsbesøg med bl.a. at se på ny togteknik hos BaneDanmark, besøg på Københavns Rådhus, møde med Mary Fonden og besøg i Dansk Industri, en folkeskole på Amager og besøg i FN-byen, inden dagen sluttes af med et returarrangement på den Sorte Diamant, hvor der vil være musik og middag.

Torsdag morgen flyver det belgiske kongepar så retur til Bruxelles.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk