3. marts 2021
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterforsker et skyderi, hvor flere lejligheder blev ramt af skud torsdag aften (Arkivfoto)
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterforsker et skyderi, hvor flere lejligheder blev ramt af skud torsdag aften (Arkivfoto)
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere skud affyret mod lejlighedskompleks i Rødbyhavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere skud affyret mod lejlighedskompleks i Rødbyhavn

Ingen personer blev ramt, da der torsdag aften blev skudt mod to lejligheder i en etageejendom på Kongeleddet.

Opdateret 22. januar 2021 kl. 11:44
Danmark - 22. januar 2021 kl. 11:42
Af Ritzau

To forskellige lejligheder i samme opgang blev ramt, da en ukendt gerningsmand sent torsdag aften affyrede flere skud mod en ejendom med lejligheder på Kongeleddet i Rødbyhavn.

Ingen mennesker kom til skade ved skyderiet, men der var personer til stede i lejlighederne. Det fortæller politiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Kim Kliver.

- Der blev affyret flere skud, og to lejligheder blev ramt. Det er lejligheder, der ligger på to forskellige etager, men i samme opgang. Der var nogen hjemme i lejlighederne, men de blev ikke ramt, siger Kim Kliver.

Torsdag klokken 22.27 blev politiet alarmeret om, at der var blevet afgivet flere skud mod etageejendommen. Anmeldelsen kom fra en beboer i området.

Kim Kliver ønsker ikke at oplyse, om det var en person fra en af de beskudte lejligheder, der slog alarm, eller om det var en nabo i området.

Han vil heller ikke komme nærmere ind på, hvilke etager de ramte lejligheder ligger på.

- Vi arbejder med de kriminaltekniske undersøgelser på stedet, siger Kim Kliver.

I løbet af natten har betjente foretaget undersøgelser og afhøringer for at komme videre i opklaringsarbejdet.

Efterforskningen fortsætter fredag.

Indtil videre er det ikke lykkedes politiet at komme nærmere et motiv til skyderiet. Man ved heller ikke, hvem skuddene var rettet imod. Politiet vil derfor gerne i kontakt med folk, der har set eller hørt noget mistænkeligt.

Særligt arbejder politiet på at få fat i en person, der formentlig kørte væk fra stedet i en mindre, sort bil - muligt i Golf-størrelse.

- Det er min opfattelse, at man ikke laver noget så farligt og hensynsløst som at skyde ind i en beboelsesejendom, uden at der er personer, som må vide noget om, hvad der ligger til grund for det.

- De personer opfordres til at henvende sig til politiet, siger Kim Kliver.

Foruden efterforskere og teknikere vil lokale betjente være til stede i området. Det er såkaldt tryghedsskabende patruljer.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?