25. maj 2020
Det seneste eventyr i Lars Simonsens liv er netop afsluttet. Han har svømmet rundt om hele Danmark. Med sig har han haft sin mor, Ilse, i kajak og på gåben.
Det seneste eventyr i Lars Simonsens liv er netop afsluttet. Han har svømmet rundt om hele Danmark. Med sig har han haft sin mor, Ilse, i kajak og på gåben.
Foto: Lars Simonsen/Free
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FAKTA: Eventyreren Lars Simonsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAKTA: Eventyreren Lars Simonsen

Han bliver ved med at udfordre sig selv. Nu har Lars Simonsen svømmet hele vejen rundt om Danmark.

Danmark - 15. september 2019 kl. 16:36
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lars Simonsen beskriver sig selv som en eventyrer, der sætter sig mål og udfordringer, andre ikke før har gennemført.

Som den, ifølge ham selv, første nogensinde har han svømmet 1370 kilometer hele vejen rundt om Danmark.

Han begyndte sin svømmetur ved Vidå-Sluse i Sønderjylland og bevægede sig derfra mod Skagen, ned gennem Kattegat, rundt om Sjælland og har søndag sluttet turen ved Flensborg Fjord.

På hjemmesiden "Livet er godt - følg os" deler Lars Simonsen sammen med sin familie ting fra deres liv som 'fuldtidseventyr-familie'.

* Lars Simonsen har tidligere med sin kone, Suzi Oud, og børnene Tiuri og Liva sejlet 2000 kilometer i kano på Yukonfloden i Canada/Alaska.

* Hele familien har sejlet i kajak fra København til Istanbul. Bortset fra en måneds juleferie på land var de undervejs i 535 dage. Det er den længste ekspedition med såkaldte Hobie-kajakker, der nogensinde er gennemført.

* Lars Simonsen bor i Svanninge nær Faaborg. Han har tidligere bestyret en campingplads. I dag lever han af at skrive bøger og holde foredrag om sine rejser.

* Svømmeturen rundt om Danmark er Lars Simonsens seneste eventyr, der har taget syv måneder og ti dage, og den har været 1370 kilometer lang.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?