9. december 2018
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: Jimmi Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En kvinde og hendes søn er fundet døde i lejlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En kvinde og hendes søn er fundet døde i lejlighed

En mand har fundet sin kone og søn døde i deres lejlighed. Der er tale om en tragisk hændelse, siger politiet.

Opdateret 11. november 2017 kl. 14:16
Danmark - 11. november 2017 kl. 14:14
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tidligt lørdag morgen fandt en mand sin kone og søn liggende døde i deres lejlighed på Vangedevej i Gentofte.

Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

- Vi har i løbet af formiddagen haft teknikere og en retsmediciner på stedet for at undersøge, hvad der er sket i lejligheden, siger lederen af efterforskningen, Brian Grayston, i pressemeddelelsen.

- Vi har naturligvis talt med faderen, og han har efterfølgende fået lov til at gå, da alt peger i retning af, at der er tale om en meget tragisk hændelse i den lille familie, fortsætter han.

Af hensyn til den videre efterforskning og sagen i øvrigt, ønsker Nordsjællands Politi indtil videre ikke at komme med yderligere oplysninger eller kommentarer til sagen, hedder det i pressemeddelelsen.

Hvert år er der sager, hvor forældre er involveret i deres børns død. Alene i år har Ritzau - foruden lørdagens sag - registreret mindst tre af den slags sager, som politiet kalder "familietragedie".

I januar dræber en 45-årig mand i Ulstrup nær Randers sin hustru samt sine to sønner og to døtre, før han tager livet af sig selv.

12. april dræber en 31-årig mand sine tre børn og børnenes mor i deres lejlighed i Brønshøj i København. Manden bliver efterfølgende varetægtsfængslet i surrogat på en psykiatrisk afdeling.

Om natten til 14. maj slår en 32-årig kvinde i Lyngby sin lille søn ihjel. Også hun varetægtsfængslet i surrogat på en psykiatrisk afdeling.