10. maj 2021
Sophia Bruun hædres af amerikanske soldater.
Sophia Bruun hædres af amerikanske soldater.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dræbt soldat hædres i USA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dræbt soldat hædres i USA
Opdateret 04. juni 2010 kl. 13:47
Danmark - 03. juni 2010 kl. 12:18
Af Søren Arildsen
Den danske soldat Sophia Bruun, som tirsdag blev dræbt af en vejsidebombe i Afghanistan, æres nu af en amerikansk soldaterorganisation.

Medlemmer af organisationen 'Soldiers Race Team' vil 19. juni gennemføre et triathlon-løb i New Jersey til ære for den 22-årige dansker. Det skriver BT.
arrow Læs også: Dræbt soldat kom hjem

I løbsinvitationen beskriver 'Soldiers Race Team' hvordan Sophia Bruun så sent som 4. maj var involveret i en anden kamphandling. Hendes deling blev angrebet, og mens flere af hendes kammerater blev såret, sørgede Sophia Bruun for at sikre området, så førstehjælpen kunne nå frem.

- Vi vil savne hende latter, hendes smilende ansigt og hendes forrygende evner som volleyball-spiller. Må hendes familie finde fred, lyder mindeordene fra 'Soldiers Race Team.

'Soldiers Race Team' er en amerikansk gruppe af soldatervenner, der deltager i forskellige sportsaktiviter for at gøre opmærksom på soldaternes indsats i blandt andet Afghanistan.
arrow Sophia Bruun var en dygtig soldat
02. juni 2010 kl. 15:56 Opdateret: kl. 16:45
arrow Sophia blev dræbt i Afghanistan
02. juni 2010 kl. 11:34 Opdateret: kl. 14:00
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?