13. december 2017
En motorvejsbro på Lolland er så medtaget efter en påkørsel, at den skal rives ned.. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi lørdag middag.
gallery icon

Se billedserie

En motorvejsbro på Lolland er så medtaget efter en påkørsel, at den skal rives ned.. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi lørdag middag.
Foto: Finn John Carlsson Finn John Car/Scanpix Denmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Motorvejsbro rives ned efter påkørsel af lastbil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Motorvejsbro rives ned efter påkørsel af lastbil

Sydmotorvejen er spærret i begge retninger. Af frygt for sammenstyrtning fjerner man motorvejsbro.

Opdateret 21. marts 2016 kl. 10:27
Danmark - 19. marts 2016 kl. 12:01
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En motorvejsbro på Lolland er så medtaget efter en påkørsel, at den skal rives ned.

Beslutningen er truffet, efter at en lastbil tidligt lørdag morgen bragede ind i broen Lundegårdsvej, der krydser Sydmotorvejen mellem Rødbyhavn og Holeby.

arrow Læs også: Sydmotorvej ventes genåbnet søndag morgen

- Vi arbejder fortsat på stedet, og sagkyndige har besluttet, at broen skal rives ned, fordi den er så slemt beskadiget efter påkørslen, siger vagtchef Ole Hald fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Der er etableret omkørsel, og det giver visse trafikale udfordringer. Men vores indtryk er, at det går nogenlunde, siger han.

I forbindelse med ulykken brød lastbilen i brand, og chaufføren blev dræbt. En passager i lastbilen blev slynget ud af førerrummet. Han blev efterfølgende tilset på sygehuset i Nykøbing Falster og er udskrevet igen.

Der er tale om en lastbil fra Litauen, der var lastet med frugt og grønt. Netop grøntsagerne besværliggjorde ifølge politiet slukningsarbejdet, som stod på i flere timer.

Vidner har ifølge vagtchefen forklaret, at bilen af en eller anden grund kom ud i rabatten.

- Vi har en vidneforklaring, som siger, at lastbilen kommer ud i rabatten i højre side. Der er ikke noget nødspor på den strækning. Derefter går bilen på tværs af første og anden vognbane, inden den rammer broen, forklarer Ole Hald.

Ulykken skete kort før klokken 05.00.

Politi og hjemmeværn er lørdag middag på stedet for at etablere skiltning, så trafikanterne bliver ledt af alternative ruter.

Vejdirektoratet oplyser på Twitter, at der på nuværende tidspunkt ikke er nogen tidshorisont for, hvornår motorvejen åbner.

arrow Risiko for brokollaps - mand fanget i brændende lastbil
19. marts 2016 kl. 08:26 Opdateret: kl. 09:00

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk