11. maj 2021
En 26-årig mand, der er medlem af banden NNV, er onsdag ved Retten i Glostrup blevet varetægtsfængslet i fire uger. Han er sigtet for drabsforsøg mod en Bandidos-rocker i Ishøj. (Arkivfoto)
En 26-årig mand, der er medlem af banden NNV, er onsdag ved Retten i Glostrup blevet varetægtsfængslet i fire uger. Han er sigtet for drabsforsøg mod en Bandidos-rocker i Ishøj. (Arkivfoto)
Foto: Anne Bæk/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bandemedlem er fængslet for at skyde mod rockers hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bandemedlem er fængslet for at skyde mod rockers hus

Der har længe ulmet en konflikt mellem NNV og Bandidos. Fredag blev der skudt med en Bandidos-rockers hus.

Opdateret 10. marts 2021 kl. 16:31
Danmark - 10. marts 2021 kl. 13:20
Af Ritzau

Et medlem af banden NNV er blevet anholdt og sigtet for at have forsøgt at dræbe en bandidosrocker ved et skyderi fredag i Ishøj.

Det skriver Ekstra Bladet, der rapporterer fra Retten i Glostrup onsdag, hvor den 26-årige mand bliver fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Drabsplanen mislykkedes dog, for ingen var hjemme, da der fredag ved 23-tiden blev affyret seks skud mod huset.

NNV-medlemmet blev anholdt tirsdag eftermiddag. Han nægter sig skyldig, men vil ifølge Ekstra Bladet gerne svare på spørgsmål i retten. Retsmødet er dog lukket, og derfor er det ikke muligt at høre hans forklaring.

Onsdag eftermiddag oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse, at den 26-årige mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Banden NNV og rockergruppen Bandidos ligger for tiden i konflikt. En konflikt, som har været registreret hos politiet siden begyndelsen af 2021, men som har ulmet endnu længere.

Konflikten blev beskrevet af politiet i en vurdering, som blev udsendt i kølvandet på et drab 2. januar i år.

Her blev en bil med fire personer med tilknytning til banden NNV beskudt på Rønbjerg Allé i Hillerød. 38-årige Cem Kaplan mistede livet, og en anden mand blev såret. En 41-årig mand sidder varetægtsfængslet for drabet.

Nyheden om anholdelsen for skyderiet i Ishøj er kommet, samme dag som en rapport har vist, at antallet af dræbte i bandekonflikter blev fordoblet sidste år.

Således kostede konflikterne i rocker- og bandemiljøet sidste år 16 mennesker livet, fremgår det af rapporten, som Nationalt Efterforskningscenter under Rigspolitiet har offentliggjort.

Oveni de mange dræbte blev 49 personer såret under de talrige opgør.

arrow Læs også: Politi rykkede massivt ud: Skyderi i haveforening
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?