16. maj 2021
Det var tilsyneladende narkogæld, der fik en mand til at opsøge en 34-årig mand i Horsens og true med at "pløkke" ham og hans familie. Derefter affyrede han et skud hen over den 34-årige. Han nægter sig skyldig. (Arkivfoto)
Det var tilsyneladende narkogæld, der fik en mand til at opsøge en 34-årig mand i Horsens og true med at "pløkke" ham og hans familie. Derefter affyrede han et skud hen over den 34-årige. Han nægter sig skyldig. (Arkivfoto)
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 37-årig fængslet efter trusler og skud i Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

37-årig fængslet efter trusler og skud i Horsens

Ifølge sigtelsen skød manden hen over hovedet på en 34-årig mand i en strid om narkogæld.

Danmark - 14. april 2021 kl. 09:32
Af Ritzau

En tvist om narkogæld fik tirsdag eftermiddag en 37-årig mand til at opsøge en 34-årig mand i Hosens og skyde hen over hovedet på ham, mens han lå ned.

I et grundlovsforhør onsdag blev den 37-årige varetægtsfængslet i fire uger, skriver JydskeVeskysten.

Manden blandt andet sigtet for vold og trusler.

Da han tirsdag eftermiddag opsøgte den 34-årige i hans hjem på Kollegievænget i Horsens, truede han både offeret og dennes familie med, at han ville "pløkke dem", skriver JydskeVestkysten, der var til stede ved grundlovsforhøret.

Efter skyderiet tog den nu varetægtsfængslede mand hjem til Barsøvænget i Kolding. Her blev han anholdt et par timer senere.

Politiet var tirsdag aften meget fåmælte efter anholdelsen. Politiet ville hverken fortælle, hvad sagen drejede sig om, eller om den formodede gerningsmand var en mand eller kvinde.

På Ekstra Bladets hjemmeside kunne man dog på en videooptagelse se et større politiopbud og en mand iført en hvid såkaldt DNA-dragt blive sat ind i en af politiets biler.

Politiet ifører personer en DNA-dragt, hvis det ønsker at sikre tekniske beviser på tøjet.

Inden dørene til grundlovsforhøret blev lukket for offentligheden, nåede den 37-årige at oplyse, at han nægter sig skyldig og ikke ville udtale sig yderligere, skriver JydskeVestkysten.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?