16. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 30-årig mand fængslet for forsøg på voldtægt af 9-årig dreng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30-årig mand fængslet for forsøg på voldtægt af 9-årig dreng

En 9-årig dreng og en 8-årig pige blev i Randers antastet af en 30-årig mand i en grøn bil, oplyser politiet.

Danmark - 17. september 2021 kl. 12:38
Af Ritzau

En 30-årig mand er fredag blevet varetægtsfængslet, efter at han under et grundlovsforhør har erkendt at have tilbudt en 9-årig dreng penge til gengæld for oralsex.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Han fængsles dermed i fire uger for forsøg på voldtægt af et barn under 12 år ved anden kønslig omgang end samleje, hedder det.

Episoden mellem manden og den 9-årige skulle have fundet sted på Viborgvej i Randers tirsdag.

Drengen blev opsøgt af den fremmede mand i en grøn bil. Drengen afviste mandens tilbud og gik i stedet hjem for at fortælle sine forældre om episoden. Efterfølgende henvendte forældrene sig til politiet.

Allerede dagen efter kom der endnu en anmeldelse om en mand i en grøn bil. Den samme mand skulle denne gang have antastet en 8-årig pige.

Pigen var onsdag kommet hjem fra skole for at fortælle sine forældre, at en mand i en grøn bil var kørt efter hende. Efterfølgende henvendte også hendes forældre sig til politiet.

Den 30-årige mand nægter dog blufærdighedskrænkelse af pigen, fremgår det af politiets pressemeddelelse.

Østjyllands Politi benyttede sig af overvågning i Randers samt henvendelser fra borgere til at finde frem til manden. Det førte siden til anholdelsen fredag morgen klokken 07.00 på en adresse i Nordjylland.

- Der er tale om en ganske alvorlig sag, der også har skabt en del utryghed i lokalområdet. I forbindelse med sagen har vi fået stor hjælp fra borgerne, sagde politiinspektør Brian Voss Olsen tidligere om sagen.

Rejser du til udlandet i år?