30. oktober 2020
Den 28-årige Nikolaj Daniel Dyrner, der har været forsvundet siden natten til torsdag, hvor han besøgte en ven i en lejlighed i Lyngby, blev tirsdag aften fundet død på lejlighedens altanen.
Den 28-årige Nikolaj Daniel Dyrner, der har været forsvundet siden natten til torsdag, hvor han besøgte en ven i en lejlighed i Lyngby, blev tirsdag aften fundet død på lejlighedens altanen.
Foto: Bax Lindhardt /Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 27-årig fængslet for drab på familiefar i Lyngby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

27-årig fængslet for drab på familiefar i Lyngby

En 27-årig mand nægter at have slået familiefar ihjel, men er varetægtsfængslet i fire uger for Lyngby-drab.

Danmark - 15. januar 2014 kl. 14:23
Af Ritzau

Den 27-årige mand, der mistænkes for at have dræbt den 28-årige familiefar og tømrer Nikolaj Dyrner, er varetægtsfængslet i fire uger i et grundlovsforhør ved Retten i Lyngby onsdag.

Den drabssigtede nægter sig skyldig og nægtede også at udtale sig under grundlovsforhøret, der blev holdt for lukkede døre, oplyser Nordsjællands Politi.

arrow Læs også: Dræbt familiefar begravet

Den 28-årige Nikolaj Dyrner blev ifølge politiets sigtelse slået ihjel mellem klokken 03 og 06 den 9. januar. Han var blevet slået i hovedet og havde fået halsen skåret over i lejligheden på Lyngby Hovedgade, hvor liget af den 28-årige blev fundet på altanen.

Dermed har liget angiveligt været i lejligheden og på altanen i fem dage, før politiet fandt det.

Flere af de pårørende til den dræbte græd, da drabsdetaljerne blev læst op i retten, og nogle af familiefarens venner skabte tumult i retten, skriver Ekstra Bladet.

Blandt andet råbte de ifølge Ekstra Bladet "vi slår dig ihjel, vi slår dig ihjel" mod den sigtede mand.

Den 28-årige Dyrner har været savnet siden 9. januar og blev fundet død på den sigtedes altan. Politiet fik en henvendelse om, at der formentlig var en død person i lejligheden og undersøgte omstændighederne tirsdag aften. Her fandt de liget af den savnede.

Den sigtede mand befandt sig i lejligheden, da politiet ankom, og liget har formentlig været i lejligheden og på altanen siden drabet

Efter at sigtelsen var blevet læst op i retten, begærede anklageren dørene lukket af hensyn til den igangværende efterforskning.

arrow Ikke flere sigtelser i drabssag
20. januar 2014 kl. 13:28 Opdateret: kl. 13:29
arrow 27-årig sigtet for drab på kammerat i Lyngby
15. januar 2014 kl. 09:41 Opdateret: kl. 23:36
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?