27. november 2020
hittegods1
gallery icon

Se billedserie

Foto: Midt- og Vestsjællands Politi
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 200 efterladte telefoner er fundet på Roskilde Festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

200 efterladte telefoner er fundet på Roskilde Festival

Et hav af hittegods fra årets Roskilde Festival er blevet indleveret til politistationen i Roskilde.

Danmark - 10. juli 2019 kl. 17:25
Af Ritzau

Har man været gæst på årets Roskilde Festival og savner sin bilnøgle, mobiltelefon eller armbåndsur, er der mulighed for, at politistationen i Roskilde måske har det liggende.

En varevogn fuld af hittegods fra festivalen er nemlig blevet læsset af hos politiet, og iblandt hittegodset er der omkring 200 mobiltelefoner, smykker, powerbanks og cirka 50 nøglebundter med bilnøgler at finde.

arrow Læs også: Se hvordan du får fat i hittegods fra festival: 200 glemte mobiler og stakkevis af briller

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

- Vi håber på, at rigtig mange festivalgængere vil henvende sig til os om deres glemte ting, så vi hurtigst muligt får udleveret effekterne, siger kommunikationsmedarbejder Camilla Schouw Broholm fra Midt- og Vestsjællands Politi i pressemeddelelsen.

Ifølge politiet vil registreringen af tingene tage tid, så alle henvendelser om hittegods skal komme ind via mail til politiet.

I mailen kan man eventuelt vedhæfte et billede af den mistede ting, en god beskrivelse og eventuelle serienumre, mærke, model og lignende for en hurtigere sagsbehandling.

- Det er ret vigtigt, at man anmelder, at man har mistet noget på festivalen, og så skal man oplyse så meget som muligt om tingene, når man sender en mail. Det kan eksempelvis være særlige kendetegn eller et billede af sig selv og den mistede ting, siger Camilla Schouw Broholm til Ritzau.

Hvis man har mistet sine nøgler eller briller, skal man møde personligt op på politistationen, hvor der er mulighed for at gennemse de indleverede effekter.

Midt- og Vestsjællands Politi opfordrer til, at man skal væbne sig med tålmodighed, hvis man skal have udleveret sine glemte ting, som man har tre måneder til at komme og hente.

- Vi har selvfølgelig også fået rigtig mange effekter, hvor der allerede er navn på, så vi selv kan finde ejeren. Efterhånden som disse registreres, vil ejeren få besked i sin e-boks. Det samme gælder telefoner med imei-numre, siger Camilla Schouw Broholm.

arrow Dropfodsskinne er festival-hittegodskontorets juvel
09. juli 2019 kl. 04:28 Opdateret: kl. 13:29
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?