19. september 2020
Team Skælskørs Kim Astrup og Selena Piek må højst sandsynligt indstille sig på at skulle undvære VM for hold i Aarhus i år. Foto: Kenn Thomsen
Team Skælskørs Kim Astrup og Selena Piek må højst sandsynligt indstille sig på at skulle undvære VM for hold i Aarhus i år. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Medie: Thomas og Uber Cup udskydes til efter OL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medie: Thomas og Uber Cup udskydes til efter OL
Coronavirus - 14. september 2020 kl. 10:23
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Først var det Indonesien, så var det Sydkorea, Thailand og Taiwan.

Afbuddene fra de store badmintonnationer vælter ind til de forestående Thomas og Uber Cup, holdverdensmesterskaberne for henholdsvis mænd og kvinder.

De er planlagt til at finde sted i Aarhus fra 3. til 11. oktober, men det malaysiske nyhedsmedie The Star Online skriver, at mesterskaberne udskydes til efter næste års OL.

Mediet har fået bekræftet af kilder, at det var beslutningen, da det internationale badmintonforbund BWF søndag holdt virtuelt møde.

Top-mandskaber som de forsvarende mestre hos henholdsvis mænd og kvinder, Japan og Kina, er også på nippet til at melde afbud på grund af frygten for corona-smitte ved at rejse til Danmark.

Det vil være tredje gang i år, at mesterskaberne udskydes. Først var det planlagt fra 16. til 24. maj, så 15. til 23. august og nu altså oktober.

Der er endnu ikke meldt noget officielt ud fra hverken BWF eller det Badminton Danmark.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?