20. september 2020
Weibel Scientific har ansat ny økonomichef. Han har arbejdet i finansverdenen i over 20 år.
Weibel Scientific har ansat ny økonomichef. Han har arbejdet i finansverdenen i over 20 år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Weibel ansætter ny økonomichef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Weibel ansætter ny økonomichef
Allerød - 20. februar 2020 kl. 21:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Radarvirksomheden Weibel Scientific har ansat 42-årige Jens Boëtius Andersen i stilling som Chief Financial Officer. Jens Boëtius Andersen er statsautoriseret revisor og har en diplomuddannelse i Business Excellence fra Columbia University Business School. Han vil få særligt ansvar for økonomi, faciliteter, it og strategi i ledelsesgruppen.

- Weibel er en spændende virksomhed, fordi de producerer helt unikke produkter til et marked i vækst. Og så har virksomheden en ejer og en ledelse, som tør at have store visioner for virksomhedens udvikling. Som CFO skal jeg være med til at sikre, at fundamentet for realiseringen af de visioner er i orden, siger Jens Boëtius Andersen om sit nye job.

Jens Böetius Andersen har arbejdet inde for finansverdenen i over 20 år med blandt andet vindmøllevirksomheden Total Wind Group og Deloitte, hvor han rådgav kunder om optimering, finansiering, restrukturering samt køb og salg af virksomheder. I hans sidste stilling var han CFO hos teleselskabet Mobylife.

- Med Weibels vækstambitioner er det afgørende, at vi har den rette mand om bord til at styre og optimere vores økonomi. Jens er ikke bare en talknuser, men vil også spille en stor rolle i arbejdet med at implementere vores nye strategi, fortæller Thomas Øiseth Munkholm, som er ejer og bestyrelsesformand i Weibel Scientific.

Jens Boëtius Andersen bor privat med sin hustru og datter i Dragør.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?