13. april 2021
Maleriet. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Maleriet. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vurderingsekspert om dette kinesiske maleris værdi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vurderingsekspert om dette kinesiske maleris værdi
Allerød - 05. april 2021 kl. 06:40

Allerød Nyt har fået en ny genstand, som vores faste vurderingsekspert Lars Johannesson har kastet et blik på.

Denne gang har læseren både sendt et billede af selve tingen, men også af to familiemedlemmer, som tingen refererer til.

"Det kunne være sjovt at få vurderet dette billede/maleri. Det stammer fra min fynske farmor (født i 1897) og hun fik det som gave af sin storesøster Viktoria (født i 1881). Storesøsteren rejste som ung pige til Siam/Malaysia som guvernante hos familien Westenholz (Karen Blixens onkel). Selve billedet er malet på stof og måler," skriver vores læser.

Lars Johannesson driver virksomheden Vurderingskompagniet, og han svarer:

"Tak for vurderingen igennem Allerød Nyt. Det var en interessant historie og det er altid spændende at kunne følge tingenes vej til Danmark. Min viden om kinesiske eller orientalske malerier er dog begrænset og jeg bliver derfor nødt til denne gang at melde pas. Hvis du gerne vil sælge kan du spørge et af de store auktionshuse, og såfremt du "bare" er nysgerrig vil jeg foreslå at finde en kineser, som kan oversætte skriften og afgøre om det er signeret. Mit bud er at teksten blot er et digt eller en beskrivelse af blomsten. Men tak for historien og for at vise det frem og held og lykke med jagten."

Hvis du har noget, du gerne vil have vurderet, så send en mail til allerodnyt.red@sn.dk.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?