22. marts 2019
Lillerød Skole har flere gange hentet top-placeringer i aviskonkurrencer. I 2017 var det to parallel-klasser fra Lillerød, der blev nummer et og to. Camilla Rieper-Holm var lærer i klassen, der endte på andenpladsen. I år blev placeringen skiftet ud med en førsteplads, da eleverne på billedet, som dengang gik i 7.d, vandt den landsdækkende konkurrence. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Lillerød Skole har flere gange hentet top-placeringer i aviskonkurrencer. I 2017 var det to parallel-klasser fra Lillerød, der blev nummer et og to. Camilla Rieper-Holm var lærer i klassen, der endte på andenpladsen. I år blev placeringen skiftet ud med en førsteplads, da eleverne på billedet, som dengang gik i 7.d, vandt den landsdækkende konkurrence. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vinderklasse går efter endnu en sejr: Næste scoop er allerede i kassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinderklasse går efter endnu en sejr: Næste scoop er allerede i kassen
Opdateret 13. september 2018 kl. 11:50
Allerød - 13. september 2018 kl. 05:27
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste år vandt 7.d på Lillerød Skole aviskonkurrencen Mediekonkurrencen arrangeret af Jyllands-Posten, Politiken og Ekstra Bladet. Men den ambitiøse klasse hviler ikke på laurbærene. Så da statsminister Lars Løkke Rasmussen tirsdag var på besøg på Lillerød Skole for at fremlægge justeringer til folkeskolereformen, gik klassen efter at få et solo-interview med landets øverste. Og det lykkedes.

arrow Læs også: Elever fra Nordsjælland bedst til nyheder

Naturligvis, fristes man næsten til at sige, når man har mødt klassens lærer, Camilla Rieper-Holm, der elsker at få eleverne til at tænke stort og række efter stjernerne i alle sammenhænge.

- Og at det lykkedes at få et interview med statsministeren er i den grad at tænke stort, og ikke kun række efter men rent faktisk at fange stjernerne, siger klasselæreren, der endnu engang mærker stoltheden over sine »børn«, som hun kalder eleverne, der til gengæld kalder hende »mor 2.0«.

Tilbage i april måned mærkede Camilla Rieper-Holm også stoltheden boble i sin krop. Da var klassen til prisuddeling i Mediekonkurrencen, som klassen vandt foran skoleklasser fra hele landet. Temaet var »Elsk dig selv - krop og idealer«, og det var kronprinsesse Mary, der skulle overrække prisen.

- Hun læste op af vores leder i sin åbningstale, og det var bare så fint og smukt. Det var et stort øjeblik for dansklæreren og moren her, siger Camilla Rieper-Holm, der sammen med alle sine elever blev overrumplet på trods af, at de var informeret om kronprinsessens tilstedeværelse.

- Vi blev instrueret i, hvordan vi skulle opføre os overfor kroprinsessen, og et par dage inden fik vi så at vide, at Mary gerne ville tale med os. Det var vi helt vildt beærede over, og de sidste dansktimer inden da gik virkelig op i takt og tone, hvor vi øvede os i at neje og bøje på de rigtige tidspunkter. Men da hun talte med børnene, var det helt nede på jorden og fuldstændig i øjenhøjde med dem, fortæller Camilla Rieper-Holm.

Nu er klassen er blevet et halvt år ældre, og nye avisudfordringer venter. I næste måned deltager 8.d i Nyhedsugen, som er en anden aviskonkurrence arrangeret af en række danske dagblade, blandt andet Frederiksborg Amts Avis.

Det er i den forbindelse interviewet med Lars Løkke Rasmussen skal bruges. Målet er naturligvis at vinde.

- Vi gør os umage herinde, det vil jeg simpelthen have. Eleverne kender mig rigtig godt, og de ved også, at hvis vi gør det her, så er det ikke for sjov. Vi går all inn, og vi går efter at vinde, siger hun med et overbevisende smil.

Læs mere om 8.d og deres lærer i torsdagens udgave af Frederiksborg Amts Avis.

arrow Skoleleder begejstret over sejre på stribe
28. december 2018 kl. 04:58 Opdateret: kl. 15:47
arrow Avisvindere: Elever snydt af lærer
28. december 2018 kl. 04:06 Opdateret: kl. 15:42

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede